Forum » Mobilne tehnologije » Aplikacija za pohodništvo, izlete, itd.
Aplikacija za pohodništvo, izlete, itd.
DarkSite ::
Hej
Zanima me, če obstaja kakšna dobra aplikacija za pohodništvo, izlete, planinske poti, mape za Slovenijo?
Recimo primer. Odločim se da grem na določeni hrib, goro in potem mi aplikacija ponudi nekaj možnih smeri. Izberem določeno pot glede na težavnostno stopnjo, pot je seveda označena na mapi, začetek poti, mogoče urnik, kdaj so koče odprte itd.. Zaenkrat bi bilo vse to super :D
Za OS android ali iphone.
lp
Zanima me, če obstaja kakšna dobra aplikacija za pohodništvo, izlete, planinske poti, mape za Slovenijo?
Recimo primer. Odločim se da grem na določeni hrib, goro in potem mi aplikacija ponudi nekaj možnih smeri. Izberem določeno pot glede na težavnostno stopnjo, pot je seveda označena na mapi, začetek poti, mogoče urnik, kdaj so koče odprte itd.. Zaenkrat bi bilo vse to super :D
Za OS android ali iphone.
lp
Modiano ::
https://market.android.com/details?id=c...
mogoče kaj podobnega temu
mogoče kaj podobnega temu
...Money can't buy happiness, but neither can poverty...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aplikacije samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2167 (1640) | xda develope |
» | Android navigacija za pešceOddelek: Pomoč in nasveti | 2705 (2135) | tiltech |
⊘ | iGO zemljevidiOddelek: Mobilne tehnologije | 5971 (2321) | klinker |
» | Nokiini zemljevidi HERE za vse androidne telefone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25521 (18189) | Qushaak |