Forum » Pomoč in nasveti » napaka pri inštalaciji win7 ultimate 64 bit
napaka pri inštalaciji win7 ultimate 64 bit
rollbacker ::
zdravo.
pred dnevom sem kupil nove dele za računalnik in inštaliral win7 ultimate 64bit na ta računalnik.
na prejšnih delih, ki sem jih vgradil v starejši računalnik sem prav tako imel win7 ultimate inštaliran z enakim dvd-jem.
problem je sledeč:
na ta računalnik je šlo vse inštalirat normalno.
na drugem pa mi javi napako za inštalacijo, da ne najde datotek koda: 0x80070017.
nevem kaj je narobe.
pred dnevom sem kupil nove dele za računalnik in inštaliral win7 ultimate 64bit na ta računalnik.
na prejšnih delih, ki sem jih vgradil v starejši računalnik sem prav tako imel win7 ultimate inštaliran z enakim dvd-jem.
problem je sledeč:
na ta računalnik je šlo vse inštalirat normalno.
na drugem pa mi javi napako za inštalacijo, da ne najde datotek koda: 0x80070017.
nevem kaj je narobe.
logout ::
Poskusi za začetek z instalacijskim medijem iz kakšnega drugega vira, tile piratski znajo včasih nagajati. Kot naslednjo možnost lahko poskusiš instalacijo s pomočjo USB ključka, namesto DVDja.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Mesar ::
Spraskan dvd/slaba dvd enota/nepodprta strojna oprema/okvarjena strojna oprema.
Your turn to burn!
dvd ni piratski, ker preko šole dobim licence. samo downloadam naložim na dvd in dodam po inštalaciji licenco. ta disk uporabljam že celo večnost in nikoli ni bilo problemov
zaj še samo professional. po pomoti so dodali neki časa ultimate pa sem jo dol potegnu =P
v čem je sploh razlika?
v čem je sploh razlika?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rollbacker ()
ja opazli smo z kolegi in na polno dol vlekli =P. zdi se mi, da je bila gor 2 dni.
zdaj vlečem z partisa pa bom videl či bo delalo. licenco pa pol itak man pravo.
zdaj vlečem z partisa pa bom videl či bo delalo. licenco pa pol itak man pravo.
zdaj sem probal z novim diskom. spet se pojavi ista napaka. prosim pomagajte !!!
zdaj dela po čudežu.
prvič je javilo napako in jo popravilo!
zdaj dela po čudežu.
prvič je javilo napako in jo popravilo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rollbacker ()
logout ::
Si poskusil instalacijo s pomočjo USB ključka, kot sem ti predlagal? Verjetno nisi...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12316 (10843) | solatko |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19080 (9164) | krneki0001 |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57058 (38799) | mtosev |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14438 (10811) | MrStein |