Forum » Kaj kupiti » Nakup fotoaparata
Nakup fotoaparata
emmentaler ::
Dober dan,
ker me fotografiranje že vedno zanima, sem se končno odločil da si kupim malo bolši fotoaparat....In začnem malo slikat, mogoče grem na kakšen tečaj itd....In nekje je treba začet, začne se pa pri nakupu:D
Zdaj, €€€ bo cca 550...toje nekak zgornja meja....
Trenutno se odločam med Canon EOS 550D in Nikon3100
Zdaj, če imao kdo izkušnje z ali pa je že slikal z obema, bi mi lahko dal kakšen nasvet...oz, lahko je tud čist drug aparat,sam da je v tem cenovnem rangu...Pač, fotoaparat, za začetek rabim, nek splošen ki ima "vsega po malem"...
Oz....TU dobiš še nek bon zraven, lahko tud za neko izobraževanje....če je bil kdo, bi lahk povedal če se sploh splača it na to...
lp
ker me fotografiranje že vedno zanima, sem se končno odločil da si kupim malo bolši fotoaparat....In začnem malo slikat, mogoče grem na kakšen tečaj itd....In nekje je treba začet, začne se pa pri nakupu:D
Zdaj, €€€ bo cca 550...toje nekak zgornja meja....
Trenutno se odločam med Canon EOS 550D in Nikon3100
Zdaj, če imao kdo izkušnje z ali pa je že slikal z obema, bi mi lahko dal kakšen nasvet...oz, lahko je tud čist drug aparat,sam da je v tem cenovnem rangu...Pač, fotoaparat, za začetek rabim, nek splošen ki ima "vsega po malem"...
Oz....TU dobiš še nek bon zraven, lahko tud za neko izobraževanje....če je bil kdo, bi lahk povedal če se sploh splača it na to...
lp
emmentaler ::
Oz to je še...enak niko 3100 sam drug objektiv.....kaj je pa razlika med objektivi pa tud ne vem najbolj...
Zelnick ::
Pri cenejšem kompletu objektiv nima VR (vibration reduction), kar je fajn met.
Za primerjavo http://snapsort.com/compare/Nikon_D3100...
Za primerjavo http://snapsort.com/compare/Nikon_D3100...
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fotoaparat dober nakup? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25607 (19659) | schurda |
» | zrcalno-refleksni fotoaparat (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25613 (20464) | schurda |
» | Digitalni fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13151 (12423) | Invictus |
» | Sonyjeve fotografske novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17115 (13417) | technolog |
» | Canon EOS 550DOddelek: Novice / Ostale najave | 14704 (11401) | BlueRunner |