Forum » Zvok in slika » Divx Total Pack - mediaPlayer problem
Divx Total Pack - mediaPlayer problem
Maxtor ::
V Windows 2000 sem namestil paket kodekov Divx Total Pack. To je povzročilo, da mi sedaj MediaPlayer vrti mp3 glasbo s tem novim kodekom in ne več z originalnim. Ali se da kje nastaviti, da bi mi spet vrtelo z originalnim kodekom, saj je sedaj predvajanje mp3-jev zelo čudno. Kakšna ideja?
LP
LP
gumby ::
ne uporabljaj jajc, kot je divx total pack, nimo codec pack, xysupercodecpack, windows media player in podobno, ker ti naredijo kaos...
namesti samo tiste kodeke, ki jih potrebuješ:
-za 99% AVIjev bo dovolj divx5, xvid, ac3 filter in M$-jevi kodeki (išči wmpcdcs8.exe)
-ostali AVIji rabijo redkejše kodeke - program GSpot ti točno pove, katerega.
uporabljaj BSPlayer. predvajati zna skoraj vse formate razen Real-ovih (za to pa imaš RealOne)
media player je registriral vse končnice, zato ti odpira mp3-je in ostale datoteke... nekje v opcijah izključi avtomatsko registracijo. ali pa desni klik na datoteko -> open with -> izberi player...
namesti samo tiste kodeke, ki jih potrebuješ:
-za 99% AVIjev bo dovolj divx5, xvid, ac3 filter in M$-jevi kodeki (išči wmpcdcs8.exe)
-ostali AVIji rabijo redkejše kodeke - program GSpot ti točno pove, katerega.
uporabljaj BSPlayer. predvajati zna skoraj vse formate razen Real-ovih (za to pa imaš RealOne)
media player je registriral vse končnice, zato ti odpira mp3-je in ostale datoteke... nekje v opcijah izključi avtomatsko registracijo. ali pa desni klik na datoteko -> open with -> izberi player...
Maxtor ::
Se opravičujem. Prosim ne brisat teme. Tega ne bom več ponovil.
[upam da se res ne bo ponovilo]
[upam da se res ne bo ponovilo]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Airskull ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WINDOWS VISTA IN VIDEO CODECOddelek: Operacijski sistemi | 1473 (1390) | Glodko |
» | Laptop in predvajanje filmov???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1072) | glinik |
» | Windows media player help !!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (1029) | royal |
» | Kateri codec pack uporabljate?Oddelek: Zvok in slika | 2706 (2404) | Cokolesnik |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3882 (3616) | ferjan |