Forum » Izdelava spletišč » oglasi na spletni strani
oglasi na spletni strani
gapic_8 ::
Zdravo,
sem novinec pri izdelavi spletnih strani. Igrasm se s PHP,HTML,javascript in CSS. Sedaj pa bi preizkusil tudi dodajanje oglasov na stran. Prosil vi vas če mi lahko kdo predlaga kakšnega dobrega oglaševalca, koj je naprimer Google ADsense, ali kaj podobnega. Prosil pa bi vas tudi za mnenje o AdSense-u (če ima kdo kakšne izkušnje s tem - dobre ali slabe).
Hvala
sem novinec pri izdelavi spletnih strani. Igrasm se s PHP,HTML,javascript in CSS. Sedaj pa bi preizkusil tudi dodajanje oglasov na stran. Prosil vi vas če mi lahko kdo predlaga kakšnega dobrega oglaševalca, koj je naprimer Google ADsense, ali kaj podobnega. Prosil pa bi vas tudi za mnenje o AdSense-u (če ima kdo kakšne izkušnje s tem - dobre ali slabe).
Hvala
black ice ::
AdSense ne moreš uporabljati na straneh v slovenskem jeziku. Slovenski oglaševalci so recimo Iprom, AdPartner pa še kakšen bi se našel.
HardFu ::
gapic_8, pozabi na oglasevanje, dokler nimas vsaj cca 5000 obiska dnevno
http://codeable.io
gapic_8 ::
no neki tazga sm hotu slišat ja. Sm se poglobiu u sistem AdPartnerja ja in ni to preveč obetavno za videt, razen če si to scripto "Na klik" mal prilagodiš.
Tody ::
Takoj te bodo našel, jih boš zelo težko loču od njihovega denarja :) Drugače pa je lažje in bolj učinkovito najdit nekoga ki ti bo dal za 3 mesece 300 eur da mu vrtiš nek banner. Seveda če boš imel vsaj kaj obiska.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24652 (13620) | otago |
» | AdSense plačilo preko Western Union-a v Sloveniji?Oddelek: Loža | 2105 (1784) | [D]emon |
» | Oglaševanje na portaluOddelek: Izdelava spletišč | 647 (557) | SlyCrespo |
» | Blog - monetizacija (adult vsebina)Oddelek: Izdelava spletišč | 2324 (1787) | EloJobs |
» | Plačljivi oglasi na svoji web straniOddelek: Omrežja in internet | 4405 (2593) | slovenec_89 |