Forum » Loža » Garmin
Garmin
power12 ::
Živjo !
Mene zanima, ali se splača kupit novo kartografijo Evrope ( mislim samo spominsko kartico z naloženo kartografijo )+ s tem dobiš še doživljensko nadgradnjo za 99 eurov ?
Ali se splača kupit samo recmo 8 giga velko spominsko kartico in potem na črno naložim gor ( sam ne vem kako je potem kej zaupat taki kartografiji ?
Za vsak odgovor bom vesel
Mene zanima, ali se splača kupit novo kartografijo Evrope ( mislim samo spominsko kartico z naloženo kartografijo )+ s tem dobiš še doživljensko nadgradnjo za 99 eurov ?
Ali se splača kupit samo recmo 8 giga velko spominsko kartico in potem na črno naložim gor ( sam ne vem kako je potem kej zaupat taki kartografiji ?
Za vsak odgovor bom vesel
power12 ::
Aha pa če sm že odprl tako temo, me zanima a veste ker Touch screen Nokio se splača kupit. Kaj menite glede Nokie 700 ?
Kaj a noben nima predlogov ?
Kaj a noben nima predlogov ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: power12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7443 (4682) | Kr_Edn |
» | Katero microSD kartico za nokio 5230?Oddelek: Kaj kupiti | 1639 (1278) | BCSman |
» | simobil-nokia x6Oddelek: Mobilne tehnologije | 1153 (1021) | "KeKc" |
» | P1i in tomtom UIQ3_6.020 kako naprej????Oddelek: Mobilne tehnologije | 3603 (1895) | xyd1 |
» | Navigacija garminOddelek: Kaj kupiti | 9969 (9221) | Dami |