» »

tablični računalnik - garancija

tablični računalnik - garancija

Tine:) ::

Pozdravljeni,
imam težavo s tabličnim računalnikom in upam, da mi bo kdo od vas znal svetovati kaj storiti.

Tablični računalnik znamke Archos sem kupil preko pixmania proti koncu leta 2010. po nekaj mesecih uporabe sem opazil, da pri predvajanju določenih komadov iz zvočnika neprijetno hreščati. Takoj sem kontaktiral Archosov uradni center v Franciji, kjer so mi poslali e-mail, da moram napravo poslati k njim, da jo popravijo. Cez kaka dva tedna sem dobil nazaj novo napravo, ki je do konca leta 2011 delala dobro, nato pa se lepega dne ni vec hotela zagnati. Spet sem kontaktiral njihov servis in zopet ista procedura. tako sem dobil že tretjo napravo in takoj ko sem jo zagnal sem na ekranu opazil dva mrtva pixla, kar sem jim sporočil in zopet so mi rekli naj pošljem nazaj da zamenjajo. in to storim in danes tako dobim že četrto napravo in spet ko jo prižgem opazim dve črti nedelujočih pikslov po celi širini tabličnega računalnika (niso mrtvi pixli ampak pač usi v isti liniji prikazujejo enako barvo, ki se pac glede na ozadje spreminja.

Skratka če povzamem zgodbo. za to napravo sem zmetal že veliko časa in denarja za poštnino in trenutno imam spet napravo, ki ne funkcionira tako kot bi morala. zdej vem, da če jim spet pošljem e-mail, da zadeva ne dela, da bom moral ponovno pošilat nazaj in sam domišljam si lahko kakšne defekte bo imela naslednja naprava, ki mi jo bodo poslali.
Je pa tut smotan karkoli z njimi govort, ker e-maile jim lahko pošleš samo preko spletnega obrazca pa še to samo enega, na katerega sem do zdej vedno dobil enak odgovor, da moram pač napravo poslati nazaj!!!

ker sem tega zajebava... že počasi sit, me zanima kaj bi lahko naredil, da bom za ziher dobil delujočo napravo. Zanima me tudi ali obstaja kakšna možnost, da bi zahteval vračilo kupnine, ker to je pa že preseglo vse meje zdravega razuma (štiri naprave v roku enega leta, pa nobena ne dela tako kot bi morala)

Tko da če ma kdo kšno pametno idejo ali izkušnjo s tem, naj jo prosim deli z mano, ker bom res kmal popenu če se to ne zrihta!

Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Tine

mtosev ::

toj glavni problem je nekvalitetna tablica. archos dela zelo slabe tablice. proboj se zmeniti, da doplačaš in vzameš nekaj boljšega kot je ta archos
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tine:) ::

mtosev je izjavil:

toj glavni problem je nekvalitetna tablica. archos dela zelo slabe tablice. proboj se zmeniti, da doplačaš in vzameš nekaj boljšega kot je ta archos


Ja to sm zdej tut sam ugotovi da je to kvaliteta za en drek! ja mogoče bi res moral kontaktirati raje Pixmanio pa njih uprašat kaj svetujejo, sej konc koncev sem kupil zadevo pri njih. Drugač bom pa verjetno tablico direkt v smeti zabrisu pa nikol več karkoli od archosa kupu!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13963810 (30786) Opkow
»

Tablični računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
248654 (5474) Bluzer13
»

Archos Arnova

Oddelek: Kaj kupiti
484247 (3295) einstein :P
»

Tablična računalnika s klasičnim trdim diskom

Oddelek: Novice / Android
114300 (3614) opeter
»

Kater Android tablet? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11918564 (13812) keitai

Več podobnih tem