Forum » Šola » Izbira smeri
Izbira smeri
Janko97 ::
Živjo!
Sem v prvem letniku VEGOVE in premišljujem, katero smer, bi izbral za naprej. Izbiram lahko med 4 smermi in sicer:
izdelovalec spletnih strani
skrbnik komunikacijskih sistemov
skrbnik informacijskih sistemov
koder algoritmov
Zanima me katero smer mi priporočate, ker se sam ne morem odličit in v kateri smeri bi hitreje dobil službo. "računalničar" (nima nobene šole v zvezi s tem) v očetovi službi je rekel da najbolje da grem za skrbnik informaciskih ali komunikacijskih sistemov.
Sem v prvem letniku VEGOVE in premišljujem, katero smer, bi izbral za naprej. Izbiram lahko med 4 smermi in sicer:
izdelovalec spletnih strani
skrbnik komunikacijskih sistemov
skrbnik informacijskih sistemov
koder algoritmov
Zanima me katero smer mi priporočate, ker se sam ne morem odličit in v kateri smeri bi hitreje dobil službo. "računalničar" (nima nobene šole v zvezi s tem) v očetovi službi je rekel da najbolje da grem za skrbnik informaciskih ali komunikacijskih sistemov.
DOOM_er ::
mali, karkoli od tega greš ne boš zgrešil, šiht boš dobil tako ali drugače, pejdi tisto kar te veseli.
Robots will steal your job. But that's OK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smer na šoliOddelek: Šola | 796 (637) | boogie_xlr |
» | Srednja šola smerOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (806) | njyngs |
» | PoklicOddelek: Šola | 1369 (1096) | MIHAc27 |
» | V katero računalniško smer? skrbnik ali koderOddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (1963) | BlackMaX |
» | Elektronski papir na Fujitsu načinOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4557 (3729) | ziga321 |