Forum » Strojna oprema » Težave z grafično
Težave z grafično
patriot10 ::
Zdravo.
Nekaj časa nazaj sem naložil iz uradne strani ATI driverje za mojo Radeon grafično kartico (iz glave sm že pozabu katero imam). In že takoj sem naletel na težave in sicer BSOD preden pridem v Win7. BSOD mi je govoril neki o tveganju, da se grafična okvari...
Potem sem probal z forami ala zadnje delujoče nastavitve in to, ampak še vedno ni nič pomagalo. Nakar se mi naenkrat že pri biosu začnejo kazati neke pikice na ekranu. WTF?!
Zdej je fora takšna, da sm na novo inštaliral WIn7 in je bilo pri nalaganju in nastavitvah kul, dokler ni samo šaltalo na večjo resolucijo. Zdej mi normalno pride v Win7, ampak imam po ekranu 3 vodoravne črte (nekje do 1 cm široke).
Ali kdo mogoče ve, kako bi se to dalo rešit?
PS: Je pa res, da je tudi matična že bolj boga pri tem kompu in bom slej kot prej rabim menjat vse...
Nekaj časa nazaj sem naložil iz uradne strani ATI driverje za mojo Radeon grafično kartico (iz glave sm že pozabu katero imam). In že takoj sem naletel na težave in sicer BSOD preden pridem v Win7. BSOD mi je govoril neki o tveganju, da se grafična okvari...
Potem sem probal z forami ala zadnje delujoče nastavitve in to, ampak še vedno ni nič pomagalo. Nakar se mi naenkrat že pri biosu začnejo kazati neke pikice na ekranu. WTF?!
Zdej je fora takšna, da sm na novo inštaliral WIn7 in je bilo pri nalaganju in nastavitvah kul, dokler ni samo šaltalo na večjo resolucijo. Zdej mi normalno pride v Win7, ampak imam po ekranu 3 vodoravne črte (nekje do 1 cm široke).
Ali kdo mogoče ve, kako bi se to dalo rešit?
PS: Je pa res, da je tudi matična že bolj boga pri tem kompu in bom slej kot prej rabim menjat vse...
FORZA JUVE!
BALAST ::
Te pikice, črte ali pa šahovnica raznih barv na ekranu kaže na okvaro grafične. Za ATI/AMD grafične ni preizkušenega recepta kako bi to popravil doma, tako da pojdi raje po novo, kot pa da experimentiraš s skrinjo/pečico.
Matična bi bila fuč, če se ti bi naključno računalnik restartal med igranjem ali še preden bi prišel v BIOS.
Zaenkrat zamenjaj samo grafično, če bi pa hotel "normalno" igrati BF3 in Metro 2033, bi pa seveda rabil še primeren 4jedrni procesor.
Matična bi bila fuč, če se ti bi naključno računalnik restartal med igranjem ali še preden bi prišel v BIOS.
Zaenkrat zamenjaj samo grafično, če bi pa hotel "normalno" igrati BF3 in Metro 2033, bi pa seveda rabil še primeren 4jedrni procesor.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
patriot10 ::
Ampak ali je mogoče, da ti uradni driverji zjebejo strojno opremo (v tem primeru grafično)?? :S
FORZA JUVE!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WHEA UNCORRECTABLE ERROR (ntoskrnl.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1443) | filip007 |
» | Kaj je najbolj pogost razlog za sesuvanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9406 (7767) | techuser |
» | Onemogocanje grafike nvs3100m na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1337 (1114) | hojnikb |
» | Grafika - je fuč ali ne ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (738) | firbec |