» »

Htec evo 3d - slovenščina

Htec evo 3d - slovenščina

oberskitona ::

Imam nov htc evo 3d kupljen v nemciji in kot pricakovano telefon nima slovenscine saj ne da jo nujno potrebujem ampak fajn pa le je ;-).
Telefon ima nalozen android 2.3.4, HTC sense 3.0, software 1.20.401.8

Telefon sem updatal na na najnovejsi update kar je pac najdel, zanima me samo ali je mozno nalozit slovenscino brez rootanja telefoa.

In ce je mozno bi bil hvalezen vsake pomoci

Hvala in LP

StajercSSS ::

2.3.x bi morali vsi met slovenski vmesnik. Se motim?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

sale19 ::

Iz marketa si naloži Morelocale2 pa bo .

hvala za pomoc deluje bp.

xardas ::

Bi lahko malo pokomentiral kakšen je ta telefon, ker tudi mene srbijo prsti... :)

SLO_Matej ::

Jaz sem ga imel priložnost malo preizkusiti. Nekaj hitrih prvih vtisov: kljub na papirju dokaj visoki ločljivosti zaslona, sem bil zgrožen nad takimi kockami, ko ga dobiš v roke, zvočnik pa je tišji kot na Omnii 7 ter ima slabši zvok, oz. pri najvišji glasnosti že skoraj malo potegne na hreščanje. Sicer pa kakšnega zatikanja Androida ni bilo moč opaziti, 3D na zaslonu pa tudi ni tako zelo izrazit, moraš res kar dobro pogledati, da vidiš 3D.

Uporabljam 3 tedne zadovoljen, kot se rece deluje vse kot je treba brez zatikanja, 3d odvisno v nekaterih igricah je kar izrazit...same slike pa tako tako kot pise v testih zadeva je v povojih. SLO Matej jas ne vem kaksne kocke si ti srecal pa kje... drugace nasplosni vtis pa je odlicen.

eales ::

Koliko časa ti pa zdrži baterija? Gledal sem različne teste in razen "baje slabe baterije" večjih minusov nisem zasledil.

Robertos664 ::

Če hočete telefon zarad 3D efektov, je boljši nakup LG optimus 3D. Dela super 3D posnetke in slike, res neverjeten globinski efekt. Preko DLNA predvajam direkt na TV in je slika super. Pa tudi drugače deluje tekoče, baterija mi drži cca dan in pol.

meni malo vec ampak tocne uporabe ti nemorem podat, ker res veliko uporabljam telefon ko sem doma, med tednom sem pa v tujini tam pa nekako ne uporabljam telefona kaj veliko tako da zal tocnih informacij...ampak za moje pojme dovolj kaka 2 dni ampak to je bolj na pamet pri igranju igrc pa se kar hitro izprazni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lumia 520 Mnenja,nasveti...

Oddelek: Mobilne tehnologije
4710194 (7909) luxxx7
»

Nakup HTC EVO 3D

Oddelek: Mobilne tehnologije
445253 (2690) Master_Yoda
»