Forum » Elektrotehnika in elektronika » elektrostatika+laminat
elektrostatika+laminat
mihec87 ::
Torej v sobi imam laminat in elektrostatika je živa groza,ko vem da se bom dotaknil kovinskega dela sobe->radiator,miza..mi že v glavi naredi klik tole bo ruknalo...Da ne govorim o dotikanju ojačevalca(tu se že v bližini le tega čuti statika->dlake),računalnika..
Del problema je verjetno ke sam nisem ozemljen totalo nič(gumijasti "podplati")
Gdo ve za kako rešitev teh problemov..Sam sem razmišljal da bi na delu radiatorja pritrdil žico drugi konec pa na laminat zraven bi bilo kaj bolje?
Del problema je verjetno ke sam nisem ozemljen totalo nič(gumijasti "podplati")
Gdo ve za kako rešitev teh problemov..Sam sem razmišljal da bi na delu radiatorja pritrdil žico drugi konec pa na laminat zraven bi bilo kaj bolje?
logout ::
Primerna vlažnost zraka v prostoru je prva stvar, ki bo pozitivno vplivala na ta pojav. Druga stvar je uporaba obutve s primernimi podplati.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
BALAST ::
Sam sem razmišljal da bi na delu radiatorja pritrdil žico drugi konec pa na laminat zraven bi bilo kaj bolje?
Priporočam da uloviš strelo z ionsko kletko in postaviš na sredo sobe.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
BALAST ::
Raje si položi tepih po tleh kjer hodiš največ. Samo da ne bo sintetičen!
"You may fool all the people some of the time;
Ostanimo na površini laminata kako se da zadevo odpravit ali vsaj zmanjšat..-tepihi,menja laminata ne pride v poštev..
logout ::
Če sediš na vozičku, potem lahko poskusiš "ozemljiti" kovinsko konstrukcijo s kakšnim kosom mehke žice ali tanko verigo, ki bi segala do tal.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Ja to bi bila en izmed ajeto rešitev saj bi zadevo izgubil/zahakljal zunaj na travniku ipd..Če nebo druge bom pa vlaču strelovod zadi kot na avtomobilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polagal bom laminatOddelek: Loža | 2242 (209) | mirator |
» | Laminat, ploščice ali vinil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 67306 (16430) | Lonsarg |
» | Polaganje laminata direktno na tapisonOddelek: Loža | 6867 (5860) | kixs |
» | Urejam si sobo, katero talno oblogo priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15359 (11348) | c3p0 |
» | antistatična zapesnica in podlogaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5535 (5235) | 16F84 |