Forum » Mobilne tehnologije » Orto smart
Orto smart
M-XXXX ::
http://www.orto.si/ponudba/orto-paketi/...
Opazil sem, da je Simobil dal relativno ugoden paket (zdaj imam Dabest)... Najbolj me privlači prenos podatkov in neomejeno Simobil (imam kar nekaj klicev v omenjeno omrežje)...
Se za omenjeni paket ni treba vezat? Ala: grem na Orto smart, tam ostanem 3 mesece potem pa grem lahko drugam? Prav tako prenos številke iz mobitela nebi smel biti problem?
Opazil sem, da je Simobil dal relativno ugoden paket (zdaj imam Dabest)... Najbolj me privlači prenos podatkov in neomejeno Simobil (imam kar nekaj klicev v omenjeno omrežje)...
Se za omenjeni paket ni treba vezat? Ala: grem na Orto smart, tam ostanem 3 mesece potem pa grem lahko drugam? Prav tako prenos številke iz mobitela nebi smel biti problem?
IceBoX ::
Tudi sam gledam po Simobilu, trenutno imajo boljše ponudbe kot Mobitel. Telefonov je več in tudi z nekim solidnim paketom so bolj ugodni kot pri Mobitelu.
Huh...
Formula 1 ::
A potem lahko vzamem ta paket in če ne vzamem telefona lahko kadar koli prekinem naročniško razmerje brez stroškov?
St235 ::
Naročniško razmerje v kolikor nimaš aneksa lahko kadarkoli prekineš, stroške prekinitve pa ti obračunajo po veljavnem ceniku. Konkretno je to pri simobilu 5€+DDV.
Ve kdo če je kakšna starostna omejitev (star sem 14 let). Če nimam aneksa tudi telefona ne morem uzeti ne ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Formula 1 ()
gregor_m ::
Običajno če nisi zaposlen ali "premald" moraš imeti poroka. Torej vzameš za poroka mamo ali očeta. V primeru da nisi zmožen plačati mesečnega zneska mora to storiti porok (recimo mama ali oče), nato pa imaš doma "veselico" :)
subby ::
Mogoče kdo ve, če se da zmenit za kakšen telefon, katerega nimajo v ponudbi? Naročnina mi je potekla že par mescvov nazaj, telefon nujno rabim nov, WP7 Nokie s slide qwertyem pa še dolgo ne bo. Probal sem že klicat na Simobil zadnjič pa se ni nihče oglasil.
Potem bi vrjetno moral vzeti poroka.Kaj pa glede aneksa in kupovanja telefona. Če najprej vzamem brez aneksa ali ga lahko kasneje podpišem/sklenem ? Skrbi me zaradi minut v druga omrežja,čeprav bi vrjetno moralo zadostovati.
IceBoX ::
Mogoče kdo ve ali misli Mobitel dobiti kakšne nove telefone? Imam namen kupiti nov telefon tam do 200€, vendar v Mobitelovi ponudbi so mi zanimiva samo dva Galaxy Ace in HTC Wildfire S.
Huh...
Potem bi vrjetno moral vzeti poroka.Kaj pa glede aneksa in kupovanja telefona. Če najprej vzamem brez aneksa ali ga lahko kasneje podpišem/sklenem ? Skrbi me zaradi minut v druga omrežja,čeprav bi vrjetno moralo zadostovati.
Če boš imel naročnino, oziroma da boš vzel telefon po subvencionirani ceni, pol boš vsekakro rabil poroka. Kot sem že rekel operaterju porok služi kot varovalka, če ti nisi sposoben plačat mesečnih obveznosti.
Če pa misliš kupit telefon in takoj plačati, ti ga bodo radi prodali brez poroka (isto kot bi ga šel kupit v trgovino). Ravno tako ne rabiš poroka, če uporabljaš predplačniško storitev (eni pravijo "na kartico").
To kar sem napisal naj bi veljalo za vse operaterje. Najbolj, da se pri njih pozanimaš, če majo kakšne posebne pogoje.
Imel bi naročnino,telefon bi vzel kasneje(čez ca. 1 leto).Pač plačeval bi 20 € na mesec in vsakih 24 mesecev bi vzel nov telefon.So pa tej paketi od starosti 12 do 31 let (menda).
Imel bi naročnino,telefon bi vzel kasneje(čez ca. 1 leto).Pač plačeval bi 20 € na mesec in vsakih 24 mesecev bi vzel nov telefon.So pa tej paketi od starosti 12 do 31 let (menda).
Če boš mel naročnino pol rabiš poroka. Če imaš naročnino samo 20€ lahko še vedno nabiješ račun za 300€ ali več in operater rabi zagotovilo, da bo to nekdo plačal.
Tudi, če boš operaterju dal častno skavtovsko, da ne boš porabil več kot 20€ na mesec, boš rabil poroka. Pač simpl ko pasulj...
Lonsarg ::
Mogoče vrnil večji prenos podatkov na Džabest?
Sicer večje vprašanje je, kako se bo odzval Tušmobil. Kar se podatkov tiče so redni tuševi paketi bli 10krat ugodnejši, celo kar se paketov za mlade tiče, morda pa le še tuš kake cenejše pakete za mlade naredi.
Sicer večje vprašanje je, kako se bo odzval Tušmobil. Kar se podatkov tiče so redni tuševi paketi bli 10krat ugodnejši, celo kar se paketov za mlade tiče, morda pa le še tuš kake cenejše pakete za mlade naredi.
St235 ::
Če boš imel naročnino, oziroma da boš vzel telefon po subvencionirani ceni, pol boš vsekakro rabil poroka. Kot sem že rekel operaterju porok služi kot varovalka, če ti nisi sposoben plačat mesečnih obveznosti.
Če pa misliš kupit telefon in takoj plačati, ti ga bodo radi prodali brez poroka (isto kot bi ga šel kupit v trgovino). Ravno tako ne rabiš poroka, če uporabljaš predplačniško storitev (eni pravijo "na kartico").
To kar sem napisal naj bi veljalo za vse operaterje. Najbolj, da se pri njih pozanimaš, če majo kakšne posebne pogoje.
Naročnine ne bo dobil brez poroka, ne glede na to kako bo plačal telefon.
Lahko skleneš naročnino in kadarkoli kasneje skleneš aneks za telefon ali posebne ugodnosti. Dokler nimaš aneksa pa lahko ob plačilu tistih 5€kadarkoli prekineš pogodbo. ČE imaš aneks so stroški prekinitve precej višji.
Tole je zame postalo spet aktualno,torej zanima me če je šel kdo na simobil,kako kaj dela omrežje kakšna je kaj pokritost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Formula 1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | naročnina za nezaposleneOddelek: Loža | 3825 (2968) | loveJDM |
» | Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12887 (10929) | tomy5 |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27536 (21474) | harvey |
» | Prehod iz Mobitel na Tušmobil, mobitel v zadnjem računu zaračuna stroške prekinitve NOddelek: Mobilne tehnologije | 3809 (3538) | jakan123 |
» | Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13836 (9815) | ;-) |