Forum » Programiranje » [C#] Kako spremeniti zadnjo besedo iz RichTextBox?
[C#] Kako spremeniti zadnjo besedo iz RichTextBox?
golobich ::
Pozdravljeni!
Imam namreč en problem. Delam v Visual Studio 2010 in in imam namreč problem ko želim v RichTextBoxu, spremeniti besedo. In spreminja točno določene besede. Predstavljajte si to naprimer kot kakšno razvojno okolje, ko medtem ko ti pišeš kodo, avtomatsko odebeli in drugače pobarva različne ukaze.
Torej zanima me, kako odebelit besedo? Besede ki bi morale biti odebeljene, so v tabeli tab. Probal sem že z .SelectionStart, .SelectionLength itd...ampak mi pač potem ostane besedilo OZNAČENO, tega pa ravno ne želim. Če ima mogoče kdo idejo kako to odpravit, bi bil zelo vesel.
Lp, Tadej ;)
Imam namreč en problem. Delam v Visual Studio 2010 in in imam namreč problem ko želim v RichTextBoxu, spremeniti besedo. In spreminja točno določene besede. Predstavljajte si to naprimer kot kakšno razvojno okolje, ko medtem ko ti pišeš kodo, avtomatsko odebeli in drugače pobarva različne ukaze.
Torej zanima me, kako odebelit besedo? Besede ki bi morale biti odebeljene, so v tabeli tab. Probal sem že z .SelectionStart, .SelectionLength itd...ampak mi pač potem ostane besedilo OZNAČENO, tega pa ravno ne želim. Če ima mogoče kdo idejo kako to odpravit, bi bil zelo vesel.
Lp, Tadej ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech userscriptsOddelek: Izdelava spletišč | 5173 (2625) | jype |
» | c# undo, redo, pasteOddelek: Programiranje | 950 (850) | japol |
» | Word 2003 VBA problemOddelek: Programska oprema | 1039 (926) | mimax |
» | Makro v worduOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1798) | vvisoc_1 |
» | C# - keypressOddelek: Programiranje | 1627 (1358) | urkrajnc |