Forum » Operacijski sistemi » Neviden account v XP po formatu
Neviden account v XP po formatu
qwe ::
Živjo!
NA D particiji sem imel sistem XP, na E: pa dokumente 3 različnih user accountov. Nato sem D: sformatiral, do user accountov nisem mogle več dostopat, dokler nisem uporabil Take ownership, in sedaj jih lahko spet normalno uporabljam.
Problem pa je pri tretjem, kateri je ostal neviden z vsemi podatki na njem!
Account sem isto poimenoval tudi po formatiranju vendar se podatkov s starega acconta ne vidijo??
Kakšna nasvet?
LP
NA D particiji sem imel sistem XP, na E: pa dokumente 3 različnih user accountov. Nato sem D: sformatiral, do user accountov nisem mogle več dostopat, dokler nisem uporabil Take ownership, in sedaj jih lahko spet normalno uporabljam.
Problem pa je pri tretjem, kateri je ostal neviden z vsemi podatki na njem!
Account sem isto poimenoval tudi po formatiranju vendar se podatkov s starega acconta ne vidijo??
Kakšna nasvet?
LP
Mr.B ::
Drugi je SID !
Naj se logerajo tako da se profil naredi. Kopiraj od vsakega uporabnika dokumente tam kjer morajo biti v profilu. Pojdi na folder kjer se ti dokumenti od uporabnika nahajajo , pojdi na securitj "desni gumb miške" odkljukaj inheritable , potem copy , daj notri userje , odstrani everyone.Klikni na advanced in spodaj odkljukaj resete , ter aplay , itd...
Lahko pa greš spet na security in sebe "administrator" odstraniš , seveda everyone tudi , samo ne deny!
Naj se logerajo tako da se profil naredi. Kopiraj od vsakega uporabnika dokumente tam kjer morajo biti v profilu. Pojdi na folder kjer se ti dokumenti od uporabnika nahajajo , pojdi na securitj "desni gumb miške" odkljukaj inheritable , potem copy , daj notri userje , odstrani everyone.Klikni na advanced in spodaj odkljukaj resete , ter aplay , itd...
Lahko pa greš spet na security in sebe "administrator" odstraniš , seveda everyone tudi , samo ne deny!
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | administrator problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1020) | Valentin |
» | Šifrirana mapaOddelek: Operacijski sistemi | 2053 (1524) | amigo_no1 |
» | Vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1074) | Klemzz |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13057 (9591) | MrStein |
» | Guest v w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1129) | ABX |