Forum » Pomoč in nasveti » Spreminjanje črke pogona...
Spreminjanje črke pogona...
Susthy ::
zanima me kje se da v windowsih xp spremeniti črke cd pogonov.. da bi imel recimo x in y. ker sem priklopil še en disk v računalnik in mi je črke povsem zmešalo g(ena particija diska),h(dvd),i(druga particija),j(cd-rw)...
Motiti se je človeško, vendar če želite stvar res pošteno zavoziti potrebujete računalnik!
the_unborn ::
lahko probas partition magic...
...ali pa v device managerju odstranis vse cdrom-e in ide krmilnik na katerega si prikljuceni
...ali pa v device managerju odstranis vse cdrom-e in ide krmilnik na katerega si prikljuceni
Apple ::
Pozdravljen, to lahko sotriš tako, da najprej na namizju klikneš na My computer z desnim miškinim gumbom, nato si izbereš Manage, na levi strani si izbereš Disk Management. Na desni strani se ti bo "izrisalo" stanje diskovja. Črke pogonov zamenjaš tako, da klikneš z desnim miškinim gumbom na pogon, kateremu črko želiš zamenjati...
Če želiš zamenjati X in Y med sabo, boš moral prvo X dati na npr. Z, potem Y na X in šele nato Z na Y oz.
X->Z
Y->X
Z->Y
Upam, da imaš angleške XPje...
Če želiš zamenjati X in Y med sabo, boš moral prvo X dati na npr. Z, potem Y na X in šele nato Z na Y oz.
X->Z
Y->X
Z->Y
Upam, da imaš angleške XPje...
LP, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Apple ()
Susthy ::
jap jap
Dr. Palm tnx, sm odpravil težavo
Dr. Palm tnx, sm odpravil težavo
Motiti se je človeško, vendar če želite stvar res pošteno zavoziti potrebujete računalnik!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SKYPE - ne slišim kolegaOddelek: Pomoč in nasveti | 902 (765) | Peex |
⊘ | Informatika. po korakihOddelek: Pomoč in nasveti | 2002 (1321) | Gandalfar |
» | Particije ob namestitvi windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 926 (896) | mte |
» | Vgradnja diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (2011) | harvey |
» | Kako vklopiti DMA na pekacu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (925) | BaRtMaN |