» »

3D animacija

3D animacija

FuI2cY ::

Lep pozdrav,

delam aplikacijo, ki bo vsebovala 3D animacijo in zaznavanje glasu (ko bom nekaj rekel v slovenskem jeziku, bo to program tudi naredil). Za izdelavo 3D animacije nisem točno prepričan v čem bi delal. Nekak sm flash dal na stran in se odločam z silverlight, neki so mi tudi priporočali adobe flex. Rad bi naredil v takšem orodju, da se bo dalo čimbolje integrirati v aplikacijo. V aplikaciji bom spreminjal tudi hitrost aplikacije. Odločam sem še tudi a bi delal v C# (WFA) ali v C++ (MFC) ali pa mogoče kaj drugega od c++ in c#...zanima me kaj mi bolj priporočate, ker sama aplikacija bo še kar obširna, pa da bo delala tudi čim bolje, hitreje.

hvala za vse predloge že vnaprej..če pa kateri ni razumel točno kaj želim, se bomo pa sproti v postih zmenili :D

FuI2cY ::

Glede na to, da bom v aplikaciji preko parametra podal hitrost animacije, in ta aplikacija more delovati na vsakem računalniku, bom verjetno moral sam programirati animacijo z uporabo openGL (sem že programiral v openTK) ali pa kaj podobnega. Nimam dosti izkušenj iz tega in upam, da se bo dalo urediti zadevo (da ne bo potrebno, da bo program klical drugi program ali kaj podobnega, da bo ta zadeva delovala), da bom posebej naredil animacijo, ji spreminjal hitrost naknadno in da bo delovalo povsod.

_Dormage_ ::

Java in openGL.
Dobiš še cross-platform.

FuI2cY ::

Ja sm se kr odločil, da bom vse naredil z OpenTK v WFA. hvala

illion ::

@FuI2cY informativno me zanima, kako se boš lotil prepoznavanja govora? To se mi zdi v tem primeru veliko težje izvest kot 3D animacije :D
Bo samo osnovno prepoznavanje ukazov, ali kaj več in ali boš uporabil odprtokodne rešitve, ali maš/maste namen razvit svoje (oz. uporabljat kakšne plačljive)?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelovanje iger in Blender ?

Oddelek: Programiranje
142291 (1752) korenje3
»

3D Igre na Eee PC

Oddelek: Pomoč in nasveti
71357 (1219) hojnikb
»

qudro vs geforce

Oddelek: Kaj kupiti
8989 (876) Rippy
»

Programiranje 3D aplikacij- začetnik <-> nasveti

Oddelek: Programiranje
182215 (1763) morbo
»

Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
947576 (5180) BigWhale

Več podobnih tem