Forum » Pomoč in nasveti » Comtrend wap-5830 wap-5831
Comtrend wap-5830 wap-5831
kanon ::
Pozdravljeni,
problem imam z napravo za brezžični prenos tv signala. Gre se za Comtrend wap-5830 wap-5831 komplet ki ga prodaja amis. Žal sem navodila založil/izgubil. Naprava mi tv signal dostikrat prekine, dobim rdeč amisov napis da omežje trenutno ni na voljo. To se dostikrat zgodi pri preklapljanu tv kanalov. Naprava signal prenaša iz spodnejga v zgornje nadstropje, razdalja je okoli 6m. Zanimajo me vaše izkušnje z tole napravo? Ali se da napravo kako nastavljati? Če da, kako?
Lp
problem imam z napravo za brezžični prenos tv signala. Gre se za Comtrend wap-5830 wap-5831 komplet ki ga prodaja amis. Žal sem navodila založil/izgubil. Naprava mi tv signal dostikrat prekine, dobim rdeč amisov napis da omežje trenutno ni na voljo. To se dostikrat zgodi pri preklapljanu tv kanalov. Naprava signal prenaša iz spodnejga v zgornje nadstropje, razdalja je okoli 6m. Zanimajo me vaše izkušnje z tole napravo? Ali se da napravo kako nastavljati? Če da, kako?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSK WAP keyOddelek: Omrežja in internet | 1233 (1103) | srus |
» | WAP stranOddelek: Slo-Tech | 1268 (1139) | Matko |
» | izdelava wap straniOddelek: Izdelava spletišč | 2128 (1729) | jobber |
» | WAP mrtev - nikakor!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2920 (2920) | BigWhale |