Forum » Pomoč in nasveti » Hrup racunala
Hrup racunala
Zico ::
Imam en problem z hrupom, ki ga proizvaja moja kišta in sicer, je po mojem mnenju kriv disk - kadar laufa (pa ne po nogah) se sprošča hrup, ki mi postaja čedalje bolj nevdržen, ko se dotaknem ohišja pa vse skupaj potihne tako da slišiš samo ventilatorje, kaj mi je za narest???
ThXb žičo
ThXb žičo
Mr.B ::
Zbalansiraj kišto , obteži karkoli , kot da ti ne stoji na ravno , ampak nekako diagonalo in vibrira.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Sodom ::
Ohisje se maje. Poskusi ohisje z ene strani malce porinit s prstom. Ce se maje, takoj izvijace v roke pa gremo.
Ali papir spodaj, kot so ti ze rekli.
Aha, pa balanciranje bi tudi bilo donosno.
Ali papir spodaj, kot so ti ze rekli.
Aha, pa balanciranje bi tudi bilo donosno.
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
SisQ ::
Pozdrav!
Pri meni je bilo isto. Brenčanje za popizdit. Najprej sem podložil stranice (oz. med stranice in ohišjem) z peno. No, to ni bilo dovolj, pa sem podložil še DVD rom in CD RW rom in woila.
Pri meni je bilo isto. Brenčanje za popizdit. Najprej sem podložil stranice (oz. med stranice in ohišjem) z peno. No, to ni bilo dovolj, pa sem podložil še DVD rom in CD RW rom in woila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spire prepustil oblikovanje ohišja PininfariniOddelek: Novice / Diski | 4804 (3186) | Jst |
» | A je normalno da Hydor Seltz L30 močno vibrira?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1681 (1075) | Gajba |
» | Preglasna kišta ?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1376 (946) | toplakm |
» | ModifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1959 (1561) | kuglvinkl |
» | VentOddelek: Hlajenje in modifikacije | 790 (676) | totimato |