Forum » Kaj kupiti » Slušalke
Slušalke
pipicar ::
Zanima me kaj predlagate za slušalke z mikrofonom do 50€, da bi bile kvalitetne in držale čimdlje, ne tako kot sedaj ko imam te low budget za 10€ in crkne enkrat mikrofon po 1 mescu drugič ena slušalka itd... Najraje bi kaj od razorja ali bo to težko za ta budget ? Če so kake res dobre in kvalitetne lahko tudi več ? Hvala lp, samo za info kaj pa so trenutno top slušalke ?
Zanima me potem še tako btw: za miško kakšno dobro bolje razor ali logitech ? Rabim predvsem za mmorpg
Zanima me potem še tako btw: za miško kakšno dobro bolje razor ali logitech ? Rabim predvsem za mmorpg
fireX88 ::
kolga ima tele in je zadovoljen z njimi, jst ti pa nevem nič predlagat. za miš pa uzami tisto kater ti najbl sede v roko! Pejt v big bang samo na ogled mišk (če imaš možnosti), ker jih imajo tam veliko razstavljenih!
xxurban ::
Tudi jaz imam Plantronics gamecom 367.
Zelo sem zadovoljen. Imam jih že kar nekaj časa in znaki uporabe ravno niso vidni (razen malu praha na oblazinjenju).
Zvok je čist. Ob daljši uporabi te glava ne boli, so zelu nastavljive in mehke. Mikrofon ima vgrajeno neko stvar, ki odstrani šum. Po skypu se s prijatelji lahko pogovarjaš v zelo čistem zvoku (prijateljem ne šumi).
Priporočam za takšno ceno
Zelo sem zadovoljen. Imam jih že kar nekaj časa in znaki uporabe ravno niso vidni (razen malu praha na oblazinjenju).
Zvok je čist. Ob daljši uporabi te glava ne boli, so zelu nastavljive in mehke. Mikrofon ima vgrajeno neko stvar, ki odstrani šum. Po skypu se s prijatelji lahko pogovarjaš v zelo čistem zvoku (prijateljem ne šumi).
Priporočam za takšno ceno
men so takoj v oči padle tele ... http://www.dinokomp.si/product_info.php...
verjetno preplačam firmo, a ne ? Ali so vredne tega denarja ?
men so takoj v oči padle tele ... http://www.dinokomp.si/product_info.php...
definitivno, za ta denar dobiš že 5.1 slušalke na mimovrste, mislim da so speedlink medusa ali nekaj takega!
Quagmire ::
Js ti ne priporočam 367. Jih mam že nekaj časa pa so se mi že dvakrat zlomle, pa zvok je tudi relativno slab. Zgledajo v redu ker so vlke drugače pa daš 10 evrov več pa kupi 5.1 ko je strokrat bolše
Js ti ne priporočam 367. Jih mam že nekaj časa pa so se mi že dvakrat zlomle, pa zvok je tudi relativno slab. Zgledajo v redu ker so vlke drugače pa daš 10 evrov več pa kupi 5.1 ko je strokrat bolše
kaj pa ti delaš s slušalkami?...jih širem vlečeš? Vse slušalke, katere sem do zdej imel, je "umru" zvočnik v slušalki ali je pa šel kabl v k...
TehDucky ::
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
Plantronics 777, po izgledu skorej iste kot 367, v resnici pa veliko boljše. Imajo 3D zvok, ki ga dobiš z dodatno zvočno kartico, ki jo priklopiš na USB. Sam uporabljam te slušalke in so za svoj denar res najboljše. Drugod po Sloveniji je cena okoli 80€, ravno danes sem gledal malo Razer online store, pa videl slušalke malo, pa sem še za foro spet pogledal ceno pri sestavi.si, in je še nižja kot je bila takrat ko sem jaz kupu (60€). Menim, da so ene boljših slušalk za 50€.
Plantronics 777, po izgledu skorej iste kot 367, v resnici pa veliko boljše. Imajo 3D zvok, ki ga dobiš z dodatno zvočno kartico, ki jo priklopiš na USB. Sam uporabljam te slušalke in so za svoj denar res najboljše. Drugod po Sloveniji je cena okoli 80€, ravno danes sem gledal malo Razer online store, pa videl slušalke malo, pa sem še za foro spet pogledal ceno pri sestavi.si, in je še nižja kot je bila takrat ko sem jaz kupu (60€). Menim, da so ene boljših slušalk za 50€.
http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
za to pa že morem ramislit....
sam sem vzel tele .. poročam kakšni bodo vtisi ... upam samo da bodo udobne za nosit, to je vse kar hočem in pa da bodo držale vsaj eno leto
No upam, da bosta da bosta zadovoljna. Nimam s slušalkami nobenih problemov, tudi nobenih slabosti ni. Vama pa priporočam, da uporabljata slušalke z dodatno zvočno kartico, ki jo dobiš zraven. Le-ta ima še ogromen gumb ob strani s katerim prižgeš 3D zvok, na kartici pa bi morala biti prižgana modra lučka. Ušesa me pa ne bolijo tudi po zelo dolgem nošenju.
Zadnje čase vidim, da folk kupuje slušalke za male pare, pa bi se komu zdelo, da delam reklamo za sestavi.si ali pa za te slušalke, ker velik promoviram, vendar enostavno ni nobenih boljših za ta denar.
Lp
Zadnje čase vidim, da folk kupuje slušalke za male pare, pa bi se komu zdelo, da delam reklamo za sestavi.si ali pa za te slušalke, ker velik promoviram, vendar enostavno ni nobenih boljših za ta denar.
Lp
slušalke so super :)
da nebo kdo mislu da imajo slušalke pravi 7.1 surround zvok... je le navidezen :)
drugač pa za male prare dober zvok in slušalke
samo mene še vedno bolijo ušesa
očitno imam prevelika za kakršne koli slišalke...
da nebo kdo mislu da imajo slušalke pravi 7.1 surround zvok... je le navidezen :)
drugač pa za male prare dober zvok in slušalke
samo mene še vedno bolijo ušesa
očitno imam prevelika za kakršne koli slišalke...
Hister ::
Sm prebral dosti forumov na temo slušalk in našel nič boljšega od Gamecom 777 za budget 50€. Je kdo kaj bolj kulskega aka kvalitetnega našel?
Dosti uporabnikov poroča o sledečih težavah pri 777:
- razpoke se ponavadi naredijo če imaš široko glavo -> kljub kao robustnem dizajnu je problem predvsem v poceni plastiki, ki sploh ni tako robustna kot jo oglašujejo.
- nekateri poročajo, da jih tišči plastični del pod oblazinjenjem -> večina teh ima velika ali/oz. štrleča ušesa.
- vsi poročajo, da se ne moreš znebiti umazanije iz oblazinjenega dela.
- nekateri pravijo, da se po nekaj časa uporabe pojavi hreščanje ko si nastavljaš volumen na kablu.
- basi naj bi bili nekoliko švoh.
Slušalke morajo zame primarno biti udobne, imeti dober zvok in USB priklop ker se mi je analogni v škatli zlomil. Sesaš z vso vnemo in butneš v priključene slušalke ter tako zlomiš port - komu znano? ;)
Sm naletel na en zanimiv thread medtem, ko sem iskal podatke za slušalke - če imaš Dolby Headphone virtual surround (če prav razumem to pomeni, da rabiš men eno dobro ločeno zvočno kartico al kaj?) potem ti bo ta test naglavnih kant še kako prav prišel.
Zanimivo je, da se za pri nas 12-18 € vrednimi slušalkami Philips SHP2500 in Koss KSC75 skriva pravi mali biser, ko jih kombiniramo z Dolby Headphone virtual surround. KSC75 se celo lahko primerjajo z težkokategornimi slušalkami vrednimi nad 200€!
Dosti uporabnikov poroča o sledečih težavah pri 777:
- razpoke se ponavadi naredijo če imaš široko glavo -> kljub kao robustnem dizajnu je problem predvsem v poceni plastiki, ki sploh ni tako robustna kot jo oglašujejo.
- nekateri poročajo, da jih tišči plastični del pod oblazinjenjem -> večina teh ima velika ali/oz. štrleča ušesa.
- vsi poročajo, da se ne moreš znebiti umazanije iz oblazinjenega dela.
- nekateri pravijo, da se po nekaj časa uporabe pojavi hreščanje ko si nastavljaš volumen na kablu.
- basi naj bi bili nekoliko švoh.
Slušalke morajo zame primarno biti udobne, imeti dober zvok in USB priklop ker se mi je analogni v škatli zlomil. Sesaš z vso vnemo in butneš v priključene slušalke ter tako zlomiš port - komu znano? ;)
Sm naletel na en zanimiv thread medtem, ko sem iskal podatke za slušalke - če imaš Dolby Headphone virtual surround (če prav razumem to pomeni, da rabiš men eno dobro ločeno zvočno kartico al kaj?) potem ti bo ta test naglavnih kant še kako prav prišel.
Zanimivo je, da se za pri nas 12-18 € vrednimi slušalkami Philips SHP2500 in Koss KSC75 skriva pravi mali biser, ko jih kombiniramo z Dolby Headphone virtual surround. KSC75 se celo lahko primerjajo z težkokategornimi slušalkami vrednimi nad 200€!
OK, danes sm dobil gamecom 777 7.1
Slušalke so nekoliko pretesne tako, da brez potrebe prekomerno pristiskajo na glavo (imam srednje veliko glavo). Po nekaj urah so me začela malo boleti ušesa pa jih nimam velika - so just medium size ;)
Volumen control dobesedno sucks - je nepotrebno velik poleg tega pa če rabiš na hitro zvišat ali znižat glas je to nekoliko težko ker moraš dosti časa vrtet "gumb", da se volumen spremeni.
Na max volumen se sliši očitno šumenje - med glasbenim premorom tako slišiš občutno šumenje namesto tišine če poslušaš kako zadevo ki potrebuje max volume.
Med predvajanjem zvokov se sliši nekakšno prasketanje/pokanje!?
Kvaliteta zvoka (jasnost oz. čistost) ni nič posebnega. Ne štekam zakaj ga večina tolko ceni.
Kar pa me je najbolj razočaralo naj bi bil tako imenovan surround zvok (ga imam vklopljenega na USB priključku, da ne bo pomote!). Surround je komaj opazen, še moje poceni stare stereo slušalke so boljše od tega! Zvoki, ki naj bi bili za tabo se sploh ne kažejo kot, da bi bili res tam tako, da nimaš pojma ko kaj prihaja od zadaj ker se sliši kot, da bi bilo čisto pri tebi, ne spredaj in ne zadaj. Levo in desno težko oceniš razdaljo - ne veš ali je stvar blizu ali daleč. Nekoliko se razloči le oddaljenost spredaj. Mislim WTF!!!
V priročniku piše, da stvar pluggaš in deluje ter nimaš kaj sound nastavitve štimat na nadzorni plošči. Imam integrirano zvočno kartico drgač.
Ma kako je lahko folk zadovoljen s tem kršem in mu daje tako dobre ocene?
Mogoče pa ne delujejo kot bi mogle in bo treba uveljavljat garancijo, kaj pa vem.
Ima še kdo tako izkušnjo oz. mogoče kak nasvet zame?
Slušalke so nekoliko pretesne tako, da brez potrebe prekomerno pristiskajo na glavo (imam srednje veliko glavo). Po nekaj urah so me začela malo boleti ušesa pa jih nimam velika - so just medium size ;)
Volumen control dobesedno sucks - je nepotrebno velik poleg tega pa če rabiš na hitro zvišat ali znižat glas je to nekoliko težko ker moraš dosti časa vrtet "gumb", da se volumen spremeni.
Na max volumen se sliši očitno šumenje - med glasbenim premorom tako slišiš občutno šumenje namesto tišine če poslušaš kako zadevo ki potrebuje max volume.
Med predvajanjem zvokov se sliši nekakšno prasketanje/pokanje!?
Kvaliteta zvoka (jasnost oz. čistost) ni nič posebnega. Ne štekam zakaj ga večina tolko ceni.
Kar pa me je najbolj razočaralo naj bi bil tako imenovan surround zvok (ga imam vklopljenega na USB priključku, da ne bo pomote!). Surround je komaj opazen, še moje poceni stare stereo slušalke so boljše od tega! Zvoki, ki naj bi bili za tabo se sploh ne kažejo kot, da bi bili res tam tako, da nimaš pojma ko kaj prihaja od zadaj ker se sliši kot, da bi bilo čisto pri tebi, ne spredaj in ne zadaj. Levo in desno težko oceniš razdaljo - ne veš ali je stvar blizu ali daleč. Nekoliko se razloči le oddaljenost spredaj. Mislim WTF!!!
V priročniku piše, da stvar pluggaš in deluje ter nimaš kaj sound nastavitve štimat na nadzorni plošči. Imam integrirano zvočno kartico drgač.
Ma kako je lahko folk zadovoljen s tem kršem in mu daje tako dobre ocene?
Mogoče pa ne delujejo kot bi mogle in bo treba uveljavljat garancijo, kaj pa vem.
Ima še kdo tako izkušnjo oz. mogoče kak nasvet zame?
Glede osebne uporabniške izkušnje je pač odvisno od vsakega posebej, men so čisto kul, vendar zadnje čase spet preferiram zvočnike, saj sem veliko časa kar sam doma pa mi bolj paše
Drugače pa priklopi tisto kartico zraven, pa vklopi tisti knof na njej, da bo modro svetila pol pa bo Dolby Digital Surround System
Drugače pa priklopi tisto kartico zraven, pa vklopi tisti knof na njej, da bo modro svetila pol pa bo Dolby Digital Surround System
Modra lučka je prižgana ;) - ampak 7.1 Dolby Digital Surround System ne deluje tako kot sem si predstavljal, da bo. Pri igranju Skyrima mi npr. vsak zvok zveni kot, da se nahaja 360 stopinj okoli mene - nikakršnega prostorkega občutka za smer od kjer bi moral zvok prit.
@Duck 3:
A ti tud slišiš šum če daš na max volume?
Ko grem na Youtube in gledam kak video se sliši prasketanje ko hitro premikam youtubov volume slider up and down. Lahko prosim preveriš če je pri tebi enako?
Ko preklapljam med mp3 komadi, ki jih poslušam se sliši nekakšno pokanje/prasketanje vsakič ko kliknem next. Same experience with you?
Imam 64 bitne windows 7. Na Microsoftovi strani so Gamecom 777 označene kot nekompatibilne z 64 bit windows 7. Hmm? Kake windowse maš ti?
Samo, da sporočim drugim: Ducka 3 sm dobil na PM-u in mi je potrdil, da na max volume šumi tko, da je to po defaultu.
Kar pa se tiče prasketanja/pokanja pa ni normalno zato bom uveljavljal garancijo.
Kar pa se tiče prasketanja/pokanja pa ni normalno zato bom uveljavljal garancijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27997 (17792) | jaot |
» | Nakup Slušalk Razer Megalodon 7.1Oddelek: Zvok in slika | 1237 (1068) | Jst |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4517 (3630) | 6151 |
» | GAMERSKE SLUŠALKEOddelek: Kaj kupiti | 2232 (2066) | DrSergioDJ |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 3890 (3183) | -THX- |