Forum » Igre » FATAL ERROR
FATAL ERROR
FusionwareKajza ::
Prosim za pomoč.ker še mi do sedaj ni znal noben odgovorit na vprašanje.
Ko zaženem igro(in to se dogaja SAMO pri eni igri;ProjectIGI;mi nekaj časa igra deluje normalno potem pa mi napiše naslednje opozorilo:
"Fatal error:Invalid FPU rounding mode.May be caused by running debug session with ftol optimize turned on."
Tega sporočila še nisem nikoli videl.in zato prosim pomoč,ker je to zelo moteče.
Kaj sploh je FPU in ftol optimize????.
Najlepša hvala
Ko zaženem igro(in to se dogaja SAMO pri eni igri;ProjectIGI;mi nekaj časa igra deluje normalno potem pa mi napiše naslednje opozorilo:
"Fatal error:Invalid FPU rounding mode.May be caused by running debug session with ftol optimize turned on."
Tega sporočila še nisem nikoli videl.in zato prosim pomoč,ker je to zelo moteče.
Kaj sploh je FPU in ftol optimize????.
Najlepša hvala
bolj spoznavam ljudi,bolj mi je všeč moj pes!
- premaknil: Gandalfar ()
OZZY ::
Jaz sem mel en drug problem z to igro. In sicer to, da sploh ni hotela delati normalno, če sem imel dva plščka rama notri (2x256MB). Je po cc 3-7 minutah sigurno zaštekala. Z samo enim pa je delovala brez problema.
Probaj inšrtalirak kak patch za igro, če je izšel. Mogoče bo stvar rešena.
Probaj inšrtalirak kak patch za igro, če je izšel. Mogoče bo stvar rešena.
Go with the flow.
OZZY ::
Ne sej stvar je komot delala, ne glede na to kater plošček rama je bil notri. Samo ko sta skupaj se je pojavil problem. Sta bila pa oba od istega proizvajalca z istimi specifikacijami.
Go with the flow.
Flay ::
Probej reinštalirat igro, če to ne dela potegni patch za igro dol, če pa še to ne dela pa ne mene prašat
lp
lp
Slide ::
Model svetujem ti da greš na googla in ukucaš not error in ziher ti bo kej najdu, nisi edini na svetu s tem problemom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10202 (7445) | m0LN4r |
» | Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7582 (3337) | Vesoljc |
» | GTA 4 grafika na HD 4870 1GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3025 (1742) | JerryP |
» | Pomagajte pri veliki odločitvi: Prescott ali AMD64Oddelek: Kaj kupiti | 1700 (1128) | ronaldo |
» | XP inštalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1550 (1123) | Windi |