Forum » Pomoč in nasveti » reklamacija?
reklamacija?
DrSergioDJ ::
kupu sm usb smartmedia reader preko EneA, zadeva bolj ne dela kot dela (mam w2k, ce hocem prekopirat slike, pa jih recimo oznacim 10 naenkrat, mi prekopira prvo, druga je ze polovicna, tko da se pol slike vidi, pol ne, ostale sploh ne prekopira, takoj vrze vn, da dostop ni mozen).
ce hocem potem spet dostopat do slik, javi, da ni mogoce, pomaga le "re-install" (da oklopim in priklopim zadevo in reinstalliram).
kaj je narobe, me ne zanima, zanima me, ce lahko reklamiram kljub temu, da imam zadevo doma cirka 1 mesec, na racunu pa je pisalo, da lahko vrnem v roku 8 dni.
hvala
ce hocem potem spet dostopat do slik, javi, da ni mogoce, pomaga le "re-install" (da oklopim in priklopim zadevo in reinstalliram).
kaj je narobe, me ne zanima, zanima me, ce lahko reklamiram kljub temu, da imam zadevo doma cirka 1 mesec, na racunu pa je pisalo, da lahko vrnem v roku 8 dni.
hvala
...
ali3n ::
V prvih 8-ih dnevih uveljavljaš reklamacijo pri prodajalcu, kasneje pa pri uradnem zastopniku (oz. servisu).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako popraviti disk?Oddelek: Strojna oprema | 3019 (2719) | Glugy |
» | Win 7 se ne zažene po priklopu drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1762 (1658) | Icematxyz |
» | Problem z diski pri nalaganju winsov v prve, RAID ?Oddelek: Strojna oprema | 927 (852) | ovdje kokoš |
» | Nestabilen sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (959) | AngelOfDeath |
» | Spet RAIDOddelek: Strojna oprema | 1128 (821) | misso |