Forum » Pomoč in nasveti » E-Mail z attachmenti/priponkami se nočejo pošiljati!
E-Mail z attachmenti/priponkami se nočejo pošiljati!
psihopat ::
Napeljal sem mrežo med dvema računalnikoma, na kateri imam v skupni rabi internet. na obeh imam win 98, program za sharanje interneta pa je SyGate. odkar sem vzpostavil sharanje internet mi na računalniku klientu noče več pošiljati mailov z priponkami, dobivam pa jih lahko. če napišem mail brez priponke mi ga pošlje normalno, takoj ko priložim datoteko, ne glede na njeno velikost, javi napako "0x800CCC0F".
če ima kdo kako idejo ali pa je imel podoben problem, naj mi prosim pove kako se to reši, hvala...
če ima kdo kako idejo ali pa je imel podoben problem, naj mi prosim pove kako se to reši, hvala...
Mr.B ::
Ok kaj uporabljaš OutlookExpress.
Drugače deluje ICS na 98Se tudi brez raznih drugih programov , saj kakor se jaz spomnim , ampak tega je že davno.
Sicer dostop do neta imaš pa kakšen.
Če je modem recimo lahko tole : MSKB
ali pa tale
Napiši točno kaj ti napiše klient ?
Drugače deluje ICS na 98Se tudi brez raznih drugih programov , saj kakor se jaz spomnim , ampak tega je že davno.
Sicer dostop do neta imaš pa kakšen.
Če je modem recimo lahko tole : MSKB
ali pa tale
Napiši točno kaj ti napiše klient ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ja, uporabljam outlook express, uporabljam win98 SE na klientu in normalen win98 na serverju, ADSL povezavo...
drugače pa tudi datotek prek windows messengerja recimo noče pošiljati.
maile z attachmenti mi pošilja samo ko grem na stran od volje in iz tam pošljem, ampak tista http različica voljapošte je v kurcu.
OK, točno tole napiše: najprej po 60 sec se pojavi okno, da ni zmogel poslati v 60 sekundah... potem pa v napakah: strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem, ali pa dolgo obdobje neaktivnosti
"Strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. Možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem ali pa dolgo obdobje neaktivnosti. Zadeva 'xxxxx', Račun: 'pop.siol.net', Strežnik: 'mail.siol.net', Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10054, Številka napake: 0x800CCC0F"
kot, da je notri nek firewall... naj omenim tudi, da odkar sharam internet, noče sharat več filov in printerja, ko ugasnem program za sharanje interneta, pa sharanje filov in interneta deluje normalno. v programu s katerim omogočam sharanje internet, (torej sygate) pa nimam nikakršnih omejitev, firewallow ali kaj takega...
hvala lepa zaenkrat, upam da sem zdaj kaj bolje objasnil, lep pozdrav
drugače pa tudi datotek prek windows messengerja recimo noče pošiljati.
maile z attachmenti mi pošilja samo ko grem na stran od volje in iz tam pošljem, ampak tista http različica voljapošte je v kurcu.
OK, točno tole napiše: najprej po 60 sec se pojavi okno, da ni zmogel poslati v 60 sekundah... potem pa v napakah: strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem, ali pa dolgo obdobje neaktivnosti
"Strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. Možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem ali pa dolgo obdobje neaktivnosti. Zadeva 'xxxxx', Račun: 'pop.siol.net', Strežnik: 'mail.siol.net', Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10054, Številka napake: 0x800CCC0F"
kot, da je notri nek firewall... naj omenim tudi, da odkar sharam internet, noče sharat več filov in printerja, ko ugasnem program za sharanje interneta, pa sharanje filov in interneta deluje normalno. v programu s katerim omogočam sharanje internet, (torej sygate) pa nimam nikakršnih omejitev, firewallow ali kaj takega...
hvala lepa zaenkrat, upam da sem zdaj kaj bolje objasnil, lep pozdrav
Ravnokar sem ugotovil, da mi tudi daljših mailov noče pošiljati, (daljših od ene vrstice recimo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express noče pošiljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 3240 (3197) | -Neverhood- |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5156 (4641) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Napaka 0x800C0133 - OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 8404 (8320) | Širajzl |
» | e-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 6504 (6393) | zlabo |
» | ADSL - 2 racunalnika - mrezne kartice ???Oddelek: Strojna oprema | 1816 (1477) | Tomi |