Forum » Loža » Zamenjava izdelkov
Zamenjava izdelkov
tt2 ::
Me le zanima koliko časa po nakupu izdelka iz tekstila lahko izdelek vrnem in ga zamenjam? Namreč v sportini sem kupil nek izdelek in bi ga rad zamnejal za enga drugega. Sem pa izdelek kupin že pred 14 dnevi. A je že prepozno? xD
kmetek ::
Prepozno, zakona ni (nenapisano pravilo ali neke vrste obljuba v tekstil/obutev trgovinah je 8dni od nakupa). Edino dobra volja prodajlca in v kakšnem stanju
izdelek vračaš (račun pogoj!). Torej, če je stanje izdelka ok (da se ga normalno lahko proda naprej) in pa lepa beseda do prodajlca/prodajlke pa boš dobil zamenjavo.
Seveda, kupi nekaj dražjega tam in sprobaj, da je čim manj takih menjav.
izdelek vračaš (račun pogoj!). Torej, če je stanje izdelka ok (da se ga normalno lahko proda naprej) in pa lepa beseda do prodajlca/prodajlke pa boš dobil zamenjavo.
Seveda, kupi nekaj dražjega tam in sprobaj, da je čim manj takih menjav.
def0r ::
Kakor vem ti ob nakupu v trgovini niso dolzni nic zamenjat. Kakor je pa rekel ce je prodajalec dobre volje in ce bos imel malce srece :P Vracilo izdelka kakor vem velja samo pri nakupovanju online kjer ne mores prvo preverit izdelka ce deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon začel prodajati obnovljene izdelkeOddelek: Novice / Ostale najave | 8425 (5434) | zdufs |
» | Podjetje in prodaja rabljene računalniške opremeOddelek: Loža | 4485 (2992) | Dagy |
» | Izkušnje z nakupom rabljenih izdelkovOddelek: Loža | 1401 (1165) | c00L3r |
» | Okvara nove TV Panasonic Plazme - postopekOddelek: Zvok in slika | 6234 (4662) | vrossi46 |