Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik samo piska
Računalnik samo piska
Easx ::
Stvar je taka: Ko sm zadnjič prenašal mojega p200 in ga nato hotel priklopiti. Ko sem ga prižgal je začel slišat dolgi pisk in ni bilo slike. Disk je hreščal kot vedno in cd rom dela. Zanima me če je kdo imel podobno izkušnjo, kajti moj p200 je zbasan v zelo majhno ohišje in bi moral celega razstavit že če bi hotu prevert, če se je sam kj premaknil.Help!
MI_KO ::
Ja mam. Pri čiščenju 350 sem grafično premalo not porino, pa je piskalo ko hudič. Verjetno je ena od kartic, ker kaj drugega nima ven za past!
b ::
Ce je graficna se navadno dere tuuuuuuuut-tu-tu-tu (dolgi pisk, sledijo trije kratki)
lp,
Borut.
lp,
Borut.
Mr.B ::
En dolgi pisk , je ponavadi ram. Samo nisem prepričan ali je konstanten ali samo piska nekaj časa potem pa neha. Procesor ni , ker ti potem nebi piskalo. Če bi bil en dolgi in dva kratka je grafika.
Ponavadi piska tudi če se pregreva , torej da ni hladilnika gor , lahko da ti je padel dol pri prenašanja , v tem primeru ti v glavnem skozi piska. Drugače pa pojdi na google in poišče kaj pomenijo piski pri tvojem biosu Phonix , AMI , ...
Ponavadi piska tudi če se pregreva , torej da ni hladilnika gor , lahko da ti je padel dol pri prenašanja , v tem primeru ti v glavnem skozi piska. Drugače pa pojdi na google in poišče kaj pomenijo piski pri tvojem biosu Phonix , AMI , ...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ali3n ::
mislim da bo hitreje, če gajbo podreš in še 1x sestaviš, kot pa da brskaš po netu kaj pomenjo piski... največkrat je RAM al pa grafična (tko kot so napisal že predhodniki); tko da križni šraufenciger v roke, pa veselo na delo! pa velik sreče.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Grafična bo mal teži, ker je integrirana. NO ja, bom mogu pač cel komp razkopat, da bom lah pogledu kako je z ramom. Sovražm majhna ohišja!
SLOWWWeb.net ::
Jaz bi se na tvojem mestu malce bolje posvetil procesorju in matični plošči.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
mašino sm raztavu in nazaj sestavu in še vedno isto.No ja ram zgleda ni. Ostaneta sam še plata pa proc. Kako nj preverm če je kj od tega?
Pojdi k prijatelju, ki prav tako uporablja tak procesor in si ga od njega sposodi ali pa pri njem testiraj.
Če poznaš koga v rač. trgovini, pa na revers vzemi eno plato in en procesor.
Če poznaš koga v rač. trgovini, pa na revers vzemi eno plato in en procesor.
Potem pa nažalost servis .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v grafični? Napajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2174 (1883) | konspirator |
» | Problem po čiščenju računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1946 (1161) | solatko |
» | Matična mi piska =SOddelek: Strojna oprema | 2577 (2188) | jest10 |
» | 2kratka in en dolg pisk s plateOddelek: Strojna oprema | 1387 (1242) | jackorsen88 |
» | racunalnik ne dela (pisk)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (2097) | Azrael |