Forum » Programiranje » c# - Opis programa
c# - Opis programa
krastača ::
Pozdravljeni!
A ima kdo kaj časa, da bi mi svetoval kako naj opišem program, ki sem ga sestavila za seminarsko? Morda ima kdo kak izvod seminarske naloge za posodit, da bi vidla koncept?
Kris
A ima kdo kaj časa, da bi mi svetoval kako naj opišem program, ki sem ga sestavila za seminarsko? Morda ima kdo kak izvod seminarske naloge za posodit, da bi vidla koncept?
Kris
MisterR ::
Opišeš čemu služi, zakaj je drugačen oz. boljši od drugih, opišeš vsako funkcionalnost posebaj, če si uporabila kompleksne rešitve predstavi oz. opiši kodo.
LeQuack ::
1. Uvod - namen programa, kakšen problem rešuje
2. Zasnova - kakšne komponente so uporabljene, kateri algoritmi če je matematičen, malo bolj teoretično
3. Implementacija - koda programa, razlaga posameznih odsekov, struktura programa
4. Poganjanje - razni parametri programa, nastavitve razvojnega okolja, podati nek tipičen primer vhoda in izhoda, testiranje kakšnih robnih pogojev
5. Zaključek - komentar rešitve, primerjava z drugimi, možnosti izboljšave ali optimizacije
2. Zasnova - kakšne komponente so uporabljene, kateri algoritmi če je matematičen, malo bolj teoretično
3. Implementacija - koda programa, razlaga posameznih odsekov, struktura programa
4. Poganjanje - razni parametri programa, nastavitve razvojnega okolja, podati nek tipičen primer vhoda in izhoda, testiranje kakšnih robnih pogojev
5. Zaključek - komentar rešitve, primerjava z drugimi, možnosti izboljšave ali optimizacije
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spletna stran - maturaOddelek: Izdelava spletišč | 1300 (696) | Enron x86 |
» | Photoshop seminarskaOddelek: Šola | 1070 (867) | Axl Rose |
» | Iščem programe za merjenje zmogljivosti diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 631 (554) | overlord_tm |
» | Seminarska o računalniških miškahOddelek: Šola | 1530 (1380) | tempoFlow |
» | Seminarska naloga: Ravnovesje v Keynesovem modeluOddelek: Šola | 1119 (1047) | Ziga Dolhar |