» »

Stanovanje ali dijaški, LJ?

Stanovanje ali dijaški, LJ?

KK44444444 ::

Dober večer. Naslednje leto grem študirat v LJ in me zanima kam se mi najbolj splača iti ''živeti'' ( če bom sploh kaj našel ). V planu imam iti z 2 ali celo 4 prijatelji. Ali lahko kdo kaj priporoča. Res bi bil hvaležen :)

OrkAA ::

Glede dijaskega ne vem, ker je zadaj polno birokracije, stanovanje bos pa zagotovo nasel. Ampak je nekako nesmiselno o tem razmisljat leto vnaprej. Ga bos ze poiskal naslednje poletje v nekaj tednih.

Klemenn ::

če že napišeš da je "polno birokracije" potem napiši kaj in kako, ne pa kar nekaj trdit...predvidevam da je ena vloga ki jo izpolneš in to je to...

kar se dijaškega (no in študentskega) življenja tiče - 100% obvezno v dijaški (študentski) dom...
boš tako najbolje izkusil dijaško življenje ;)

mihec87 ::

Greš na fakulteto ali srednjo šolo?

Na fakulteto grem. :) Fakulteto za informatiko na univerzi tako, da mi rabi nekaj blizu. :) Kje se pa najboljše poišče stanovanja. ?

Ted ::

Stanovanje te bo prišlo cenovno precej več, če boš v stanovanju s 4 kolegi pa IMO ne bo neke razlike glede na študentski/dijaški dom kar se zasebnosti in miru tiče :).
Mah...

mihec87 ::

Študentski dom definitivno(rožna dolina,gerbičeva je bliz FRI)
Če hočete bit 4-je striktno skupaj potem kaj drugega kot zasebnik ne preostane(kar ni ravno poceni ponavadi), ker da bote v študentskem prišli da boste 4-je skupaj apartmaju/sobah je teška..

Ni nujno, da smo 4je. Tak je bil začetni plan. Lahko sva tudi samo 2. Vseeno se mi izgleda bolj splača iti v študentski. Hvala za pomoč. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentsko življenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5619703 (15253) K3kec
»

Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7731768 (19393) St235
»