Forum » Programiranje » rabim programerja (php, mySQL)
rabim programerja (php, mySQL)
MrScorp ::
Ok... zadeva je sledeča: Spletni časopis Poljub.com teče na portalu postnuke, forum pa je modul (prirejen phpbb) phpbb2pn.
Komentiranje člankov teče v ločeni sekciji (na portalu, modul ns-comments) z drugim modulom... rabil pa bi nekoga, da preprogramira ta modul, da se bodo komentarji člankov vpisovali na forum kot teme...
Zanima me če je kdo to pripravljen naredit in kakšna je cena... kontaktirate me lahko na admin@poljub.com ali 031/290-121.
Če kdo pozna kakšnega programerja mi lahko prav tako sporoči njegov kontakt.
Hvala!
Komentiranje člankov teče v ločeni sekciji (na portalu, modul ns-comments) z drugim modulom... rabil pa bi nekoga, da preprogramira ta modul, da se bodo komentarji člankov vpisovali na forum kot teme...
Zanima me če je kdo to pripravljen naredit in kakšna je cena... kontaktirate me lahko na admin@poljub.com ali 031/290-121.
Če kdo pozna kakšnega programerja mi lahko prav tako sporoči njegov kontakt.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako premestiti teme, prispevke, uporabnike iz mojforum.si na forum phpBB?Oddelek: Izdelava spletišč | 1289 (909) | neoserv |
» | Koliko ur potrebuje nekdo, ki obvlada izdelavo spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1608 (1066) | Ice-Heki |
» | Skripta za portal z preglednim forumom...Oddelek: Izdelava spletišč | 1998 (1736) | Bidox14 |
» | Portal brez MysqlOddelek: Izdelava spletišč | 1217 (1067) | andper |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3205 (2355) | gregy |