Forum » Programiranje » [C#] Length
[C#] Length
leso ::
Živjo!
V C# pišem funkcijo in ko hočem uporabiti ukaz .Length mi javi napako. Zanima me zakaj ga ne morem uporabiti. Dobim pa naslednjo napako:'double' does not contain a definition for 'Length' and no extension method 'Length' accepting a first argument of type 'double' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Hvala za pomoč
LP Lešo
V C# pišem funkcijo in ko hočem uporabiti ukaz .Length mi javi napako. Zanima me zakaj ga ne morem uporabiti. Dobim pa naslednjo napako:'double' does not contain a definition for 'Length' and no extension method 'Length' accepting a first argument of type 'double' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Hvala za pomoč
LP Lešo
- spremenil: Mavrik ()
AndrejS ::
Saj ti lepo napiše da tip double nima metode Length. Ne vem zakaj bi potreboval dolžino nad tipom double, ki je številčni tip.
Če pa že potrebuješ pa prvo pretvoriš v string in nato uporabiš length
Če pa že potrebuješ pa prvo pretvoriš v string in nato uporabiš length
Looooooka ::
Ce te ze zanima dolzina(stevilo cifr) dej lepo .ToString().Length
Ce pa velikost v spominu pa na isti nacin kot v c++... sizeof(Double)*dSize (dSize...tvoj double)
Ce pa velikost v spominu pa na isti nacin kot v c++... sizeof(Double)*dSize (dSize...tvoj double)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KalkulatorOddelek: Programiranje | 1309 (1076) | lebdim |
» | [c#] Vstavljanje vrednosti v tabeloOddelek: Programiranje | 1603 (1425) | Cvenemir |
» | Največje računalniške napake v zgodoviniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15942 (12569) | MrStein |
» | osnove v Javi - zvezdiceOddelek: Programiranje | 3523 (2745) | Tutankhamun |
» | [Java] Deljenje in ostanekOddelek: Programiranje | 3079 (2663) | pr2501 |