Forum » Problemi človeštva » Nova socialna zakonodaja kaznuje tudi varčevanje za otroke
Nova socialna zakonodaja kaznuje tudi varčevanje za otroke
macgajver ::
http://www.delo.si/gospodarstvo/posel-i...
Mene zanima tukaj par stvari. Ker sem slučajno odpru 2 dni nazaj hrčkovo kinižico varčevanje za otroka pa sem rekel bom polagal 20eur na mesec gor in čez naprimer 20ali 30let bom imel nekaj za zrok dat ko bo hčera rabila. Pa že tako imam colngo u pi... punca tudi pač šparamo živimo bolj skormno brez pufou. Bom jaz sedaj zarad tega manj dobil kot pa folk ki vse zapravi. Po tej logiki več ponucaš več dobiš? Bolj si v pufih ne znaš razpolagat z denarjem več dobiš? Mislim je to normalno? Kot druga stvar pa je moje varčevanje na računu povsem zasebna stvar in nisem nikomur dovolil vpogleda koliko prišparam kaj bodo to kr vsem pobrali podatke in nas potem na podlagi koliko imaš denarja ki ga še nisi nesel nazaj v državno blagajno potem jebali?
Nevem ali pa jaz to malo narobe zastopim vse skupaj.
Mene zanima tukaj par stvari. Ker sem slučajno odpru 2 dni nazaj hrčkovo kinižico varčevanje za otroka pa sem rekel bom polagal 20eur na mesec gor in čez naprimer 20ali 30let bom imel nekaj za zrok dat ko bo hčera rabila. Pa že tako imam colngo u pi... punca tudi pač šparamo živimo bolj skormno brez pufou. Bom jaz sedaj zarad tega manj dobil kot pa folk ki vse zapravi. Po tej logiki več ponucaš več dobiš? Bolj si v pufih ne znaš razpolagat z denarjem več dobiš? Mislim je to normalno? Kot druga stvar pa je moje varčevanje na računu povsem zasebna stvar in nisem nikomur dovolil vpogleda koliko prišparam kaj bodo to kr vsem pobrali podatke in nas potem na podlagi koliko imaš denarja ki ga še nisi nesel nazaj v državno blagajno potem jebali?
Nevem ali pa jaz to malo narobe zastopim vse skupaj.
tenstan krompir je pa zakon
- zaklenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varčevalni načrtOddelek: Loža | 2396 (1722) | zavajon |
» | Kam s 100€ / mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25142 (20281) | Heisenberg |
» | KD življensko zavarovanje - DA/NEOddelek: Loža | 7715 (7228) | Clubraider |
» | Otroški dodatekOddelek: Problemi človeštva | 7563 (6767) | XCom |
» | Že varčujete za penzijoOddelek: Loža | 2600 (2162) | jcb |