» »

V Kiberpipi ta teden: LeanEngine, Swizec Teller in The Stranger

V Kiberpipi ta teden: LeanEngine, Swizec Teller in The Stranger

Kiberpipa - V torek 17.1. ob 19h, bomo na Pipinih odprtih terminih spoznali orodje LeanEngine in z njim v najkrajšem času povezali svojo mobilno aplikacijo z Googlovim AppEngine-om. Praktično brez programiranja na strežniškem delu bo vaša aplikacija znala shranjevati podatke v oblak in se avtentikacije s pomočjo Facebook, Google, Yahoo ali OpenId računa. Po kratki predstavitvi projekta bosta avtorja projekta (Matjaž Tercelj in Peter Knego) še na praktičnem primeru pokazala enostavnost uporabe.
 VIP večer s Francijem Zavrlom - Bistvo marketinga je zgodba, 12. Jan 2012

VIP večer s Francijem Zavrlom - Bistvo marketinga je zgodba, 12. Jan 2012


V sredo, 18.1. ob 19h nam bo Swizec Teller v predavanju Bloganje, klobuki in sprednja stran interneta povedal zgodbo o tem, kako so mu kar naenkrat vsi začeli govoriti, da zna blogat in da ve, kaj dela.

V četrtek 19.1. ob 20h, vabljeni v naš kino Filmšteka, kjer bomo tokrat pogledali pravi noir trailer, pozabljene mojstrovine Orsona Wellesa. The Stranger Orsona Wellesa je takoj po koncu druge svetovne vojne šokiral ameriško publiko s pravimi posnetki iz koncentracijskih taborišč ter z idejo, da so mnogi nacisti še kako prisotni v družbi, le da nihče tega ne ve. Gre za še eno Wellesovo mojstrovino, ki na žalost ni tako pogosto omenjena kot Citizen Kane (1941) ali Chimes at Midnight (1965). Zato se jo splača ogledati in presoditi, če je to opravičeno.
Film je v angleškem jeziku, brez podnapisov.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Biti sam (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
535929 (4184) [D]emon
»

Lestvica najboljših 10 režiserjev

Oddelek: Sedem umetnosti
274110 (3374) Evil mind
»

V Kiberpipi ta teden: Optični pickup za bas kitaro, Vinopiri, Drupal 7

Oddelek: Novice / Kiberpipa
103629 (2267) Nevro^
»

Orson Welles

Oddelek: Sedem umetnosti
131235 (1042) Gandalfar

Več podobnih tem