» »

Stare VHS Kasete -> DVD, DiviX

Stare VHS Kasete -> DVD, DiviX

samuni007 ::

Lep pozdrav!
Želel bi presenamti stare kasete VHS (inštalacije hiš, poroke, itd) v sodobni računalniški format, saj videorekorderji niso več aktualni.

Zanima me kaj bi potreboval, da bi le to storil. Malo sem zadeve že bral, za software ni problema imam programov za video capture malo morje, zanima me kako bi z najmanjšimi stroški priklopil VHS rekorder na moj PC katerto komponento potrebujem?

Hvala za odg in lep pozdrav!

Saladin ::

Kupiš kombiniran VHS-DVD player/recorder, ki ti omogoča presnemavanje na digitalni medij.

Ali pa odneseš v kak studio da ti zdigitalizirajo medij.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

SkyEye90 ::

Potrebuješ kartico ki ima video vhod. Imam eno odveč, ampak ne deluje na Windowsih 7, če potrebuješ np.

samuni007 ::

Uh to pa zna bit draga zadeva. + tega imam kaset na tone. Zanima me če je to možno zgolj z kakšnim tv tunerjem?

V kolikor z njo posnamem video + audio bi jo imel SkyEye90, ni problema imam win xp :)

Zgodovina sprememb…

SkyEye90 ::

Je namenjena prav presnemavanju iz raznih virov na PC. Na XP-jih deluje. Pošlji mi naslov na ZS pa ti jo pošljem, meni samo prostor v omari krade ;)

GeForce ::

tole je pomojem najcenejša rešitev. Jaz moram dobiti le še SCART --> cinch kabel, potem pa upam da bo delalo.

Siddh ::

usb capture kartic imaš tudi malo morje, samo pri nas so bolj redke, na dealextreme jih je kar nekaj, ampak bogve kakšna kakovost je to

Lery ::

Mene tudi to zanima:)
Kateri program pa ja najboljši za obdelavo, iz vhs na dvd in v kateri video format je najbolje spremeniti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lery ()

Lery ::

Ali je slučajno možen tudi zajem slike iz vhs na usb tv kartico?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Presnemavanje VHS na CD/DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
224906 (338) JanDoltar
»

Hi8 kasete na dvd ali disk ?

Oddelek: Strojna oprema
6937 (819) #000000
»

presnemavanje vhs-cd

Oddelek: Zvok in slika
205378 (3968) sergejevic
»

Kaj kupiti za snemanje nadaljevank na pop tv

Oddelek: Kaj kupiti
316789 (5947) Spajky
»

Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?

Oddelek: Kaj kupiti
62297 (2226) kurjač

Več podobnih tem