Forum » Strojna oprema » Prenosnik HP 635 pomoč
Prenosnik HP 635 pomoč
ttommy ::
Ali je kdo kupil ta prenosnik in naložil gor Windows 764bit?
Imam težave z gonilniki- ne morem naložiti gonilnikov za wlan kartico in bluetooth.
Sem pa s te strani potegnil vse dol:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Za lan kartico in grafično, sta se gonilnika naložila brez problema, ostalo pa ne.
Imam težave z gonilniki- ne morem naložiti gonilnikov za wlan kartico in bluetooth.
Sem pa s te strani potegnil vse dol:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Za lan kartico in grafično, sta se gonilnika naložila brez problema, ostalo pa ne.
Gamer
wanderer ::
pred kratkim... če se spomnem pravilno moraš nameščanje omenjenih gonilnikov zagnati sam, iz mape swsetup...
RejZoR ::
Ne. Sam sem se tud mal zafrkaval pri svojem CQ57, ki je bil brez Oken. Če je driver pravi se bo inštaliral sam in ni treba poganjat ročno iz swsetup mape. Če ni pravi pa se bo sicer razpakiral v swsetup mapo ampak se ne bo naložil.
Sem probaval driverje za WLAN od Atheros, Realtek in Broadcom in sem opazil, da so se šele driverji od Broadcom dejansko naložili. Tko da če nisi ziher snemi vse proizvajalce (zadnje verzije) in nalagaj enega za drugim. En bo že pravi. Vsaj tko sem jezst naredil na svojem pa deluje čist lepo. Pol za naprej si boš pa itaq zapomnil od katerega proizvajalca je in boš snel direktno pravi driver.
Sem probaval driverje za WLAN od Atheros, Realtek in Broadcom in sem opazil, da so se šele driverji od Broadcom dejansko naložili. Tko da če nisi ziher snemi vse proizvajalce (zadnje verzije) in nalagaj enega za drugim. En bo že pravi. Vsaj tko sem jezst naredil na svojem pa deluje čist lepo. Pol za naprej si boš pa itaq zapomnil od katerega proizvajalca je in boš snel direktno pravi driver.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Driverji_finta prodajlaca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1198) | Ziga Dolhar |
» | Prenosnik Acer 7736ZGOddelek: Pomoč in nasveti | 2866 (2478) | tomcat14 |
» | Težave s povezavo na internet-omrežne karticeOddelek: Omrežja in internet | 1912 (1828) | rejven |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | NUJNO! hp nx 7400 Sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2214 (1970) | DOOM_er |