Forum » Slo-Tech » Smajli(tm)
Smajli(tm)
hominis ::
kaj ko bi na slo-tech forumu ponudili bistveno vec smajlov (pa ne unih tapravih hehe), da bi lazje izrazali razpolozenja ?
Sergio ::
Jih 18 ni zadosti?
Če že, morajo biti "novi" podrejeni naslednjim predpogojem:
-velikost 15x15 pix
-okrogel
-barvast
-mora pasati v sklop dosedanjih smajlov
dvomim, da boste še kakšnega našli.
Če že, morajo biti "novi" podrejeni naslednjim predpogojem:
-velikost 15x15 pix
-okrogel
-barvast
-mora pasati v sklop dosedanjih smajlov
dvomim, da boste še kakšnega našli.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio ::
še enkrat poglej predpogoje
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
CaqKa ::
15x15?
verjetno si mislo 16x16?
sicer pa mi ti pogoji niso razumljivi zakaj more bit obvezno okrogel in zakaj je na velikost omejen? malo večji bi pa res lahko bli tudi nekateri. tam mogoče do 50x15
lapajne pa ti si dal samo dva smajlija. ono zgornja dva sta neka animirana gifa ki pač nista smajlija
verjetno si mislo 16x16?
sicer pa mi ti pogoji niso razumljivi zakaj more bit obvezno okrogel in zakaj je na velikost omejen? malo večji bi pa res lahko bli tudi nekateri. tam mogoče do 50x15
lapajne pa ti si dal samo dva smajlija. ono zgornja dva sta neka animirana gifa ki pač nista smajlija
Ziga Dolhar ::
Zakaj?
Ker ne želimo imet načičkanega foruma. Iz enakega razloga na tem forumu ni avatarjev -- ti, ki pa jih imamo, jih imamo vsi brez izjeme iz Futurame.
Ker ne želimo imet načičkanega foruma. Iz enakega razloga na tem forumu ni avatarjev -- ti, ki pa jih imamo, jih imamo vsi brez izjeme iz Futurame.
LapD ::
na eni strani sta bla v forumu med smajli tud ta dva gifa.
Sej se strinjam da je smajlov zadost, ker bi forum res bil načičkan
Sej se strinjam da je smajlov zadost, ker bi forum res bil načičkan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()
hominis ::
hehe lapajne, dvomim da znas tok dobro plesat
aha nisem vedel glede omejitve velikosti pa oblike pa tega, sem pa videl zelo zelo domiselne smajlije na forumu strani elektro-n.
pac ne vem, kake humoristicne na racunalnisko temo ... pitje kave, utrujenost, pa take fore ... mislim da ne bi bil forum zarad tega nic volj nacickan, kvecjemu bolj funny
sicer pa zgolj predlog ...
aha nisem vedel glede omejitve velikosti pa oblike pa tega, sem pa videl zelo zelo domiselne smajlije na forumu strani elektro-n.
pac ne vem, kake humoristicne na racunalnisko temo ... pitje kave, utrujenost, pa take fore ... mislim da ne bi bil forum zarad tega nic volj nacickan, kvecjemu bolj funny
sicer pa zgolj predlog ...
darh ::
lapajne.. če mojega ne poznaš... shame on you... Dust Puppy je pa ja legenda...
Excuses are useless! Results are priceless!
Tomi ::
Saj smo imeli že prej nekaj časa temo, kjer smo vas pozivali k iskanju smeškov, pa ni bilo pretiranega odziva..
metrodusa.blogspot.com
Matek ::
Evo, jest sem najdu dva:
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8452 (6827) | Bor H |
» | tipkani smajliji :) in njihov pomenOddelek: Loža | 7989 (7482) | Tear_DR0P |
» | Smajliji?Oddelek: Slo-Tech | 3686 (2931) | Primoz |
» | ST Smajliji (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4578 (3610) | Primoz |
» | Primož, prošnjaOddelek: Slo-Tech | 1235 (917) | Matek |