» »

Sony Xperia S in Sony Xperia Ion

Sony Xperia S in Sony Xperia Ion

1
2
3

pleomax ::

ČE te je kamera na sgs2 razočarala,potem pa mislim,da si digitalec pa telefon malo zamešal. KAmera je v bistvu nekaj enakega kot na iphone 4 za katerega vsi vemo,da ima kvalitetno optiko(nimam ravno rad iphonov,pa to vseeno moram priznati). Zanimivo je le to,da do sedaj še nisem videl nobenega ericssona,ki bi me prepričal v to,da zmore več kot samsungova optika. Drugače pa tako ali tako oba delata fotoaparate in se na to spoznata. In konec koncev je kamera le del izmed vseh funkcij in verjamem,da vsepovsod drugod xperio s poseka,čeprav sam nisem najbolj naklonjen 4-jedrnikom. PRehitro to vse poteka. Kot,da bi se pri računalnikih ustavilo,pri telefonih pa nenormalno rastlo. Drugo leto bodo že8-jedrniki ali kaj? NA mobitelu samo sprašujejo,kdaj pride htc al pa kak drug s 4 jedri...pa verjamem da polovica sploh pojma nima kako deluje malo boljši enojedrnik. Samo,da mam boljši procesor kot sosed,pa je vse super(tipično slovensko -.-). KAko pa bo kaj s hlajenjem le teh? pri računalniku laufa to malo drugače. TAko,da vseeno bi izbral sonya mogoče kot htc one x. Vsaj zaenkrat. Po mojem htc ne bo ravno poceni zaradi tega.
Nikoli bada OS!!!!!
Danes je težko bit nor,ker je konkurenca enostavno prevelika :)

jmlina5 ::

kamera ali pa fotoaparat -objektiv je isti in če se pri kameri ne kaže ostrine, se tudi pri fotografiranju slika dlje ostri. ker sem mel SGSII le za kratek čas sem v bistvu snemal in potem primerjal posnetek z dresirom HD, Optimusom X2, SE xperio ray in pa nokio N9. glede ostrine in barve me je najbolj prepričal sony, ker je bilo tudi slučajno slabo vreme in se je tu vse bolj poznal. posnetkov žav nimam ker sem to primerjal na prijateljevem računalniku, ki pa je v bistvu zagovornik Samsungov. in tu je bil celo on razočaran ker je v bistvu pr samsungu nastal dobesedno črno-bel posnetek (če te še zanima-na veliko je snežilo, snemala pa sva parkirišče, kjer niso bili samo črni in beli avti). bolje je bilo pr HTC-ju, kjer so se barve mal poznale, ni pa blo ostrine, nokia pa SE sta približno enaka, pr povečavi pride do razlike, in pa pr obeh je ostrenje OK; le da je treba pazit ka hoče ostrit. LG pa mislm da je škoda omembe ker se v bistvu ni nč vidlo.
za normalne razmere nisvo probavala ker je tam itak pr vseh približno enako. pa sej se da tud na youtube najti veliko posnetkov o fotografiranju xperie s in ostalih telefonov.

GeForce ::

Ne, ne...razočarala me je kamera na HTCjih, SGS2 ima vredu kamero, in ja najboljšo kamero v telefonih ima najvrjetneje iPhone4s, vendar je tudi ta še vedno daleč od digitalcev. S tem da One X poseka Xperio S na vseh ostalih področjih se seveda strinjam, sedaj mogoče to ni tako opazno, ker je ICS (katerega Xperia sicer še nekaj časa ne bo imela ) narejen za Galaxy Nexusa, ki je dvojedrni, bo pa z posodobitvmi androida razlika pomojem vedno večja. Glede jeder, me poleg rešitve hlajenja zanima tudi kako bodo spravili 5000mAh+ v baterije?

Se opravičujem za tipkarske napake, poslano z Xperie arc.

Morientes ::

Kaj vi trije ne veste, da si iPhone4s in SGS2 lastita Sony-evo kamero, po možnosti celo isto katero ima SE ARC/S.
Na končno sliko vpliva tudi kak program za procesiranje, procesor in še kaj drugega.
Zato se ni treba kregat kdo ma boljšo kamero, ker itak vse Sony izdeluje, mata pač kaj drugega bolje, da slika na koncu izpade bolje, kot pri ostalih.

GeForce ::

SGS2 tudi? ZA iPhona sem vedel da ima enak senzor kot arc (S), vendar je Applu uspelo precej izboljšati sliko. Ja saj, to Na končno sliko vpliva tudi kak program za procesiranje, procesor in še kaj drugega. je vzeo kot "kakovost kamere" v tejle debati :)

jmlina5 ::

kje si pa čul da bodo dal 5000 mAh baterijo? kolk jaz vem je še vedno 1800. pa baje hlajenje naj bi bilo celo manj potratno kot na dvojedrnikih ker se bi vsako jedro manj matralo, pa še ono peto prevzame precej stvari, pa še manj energije bi porabljal ... drugač pa se strinjam da HTC na ostalih stvareh poseka xperio s, je pa tudi precej dražji. pa sej če so na HTC-jih izboljšal kamero bi se mogoče odločo tud za one x, a me je z onim preizkusom izredno razočarala kamera (pred tem sem bil bolj na strani HTC-jev).

GeForce ::

Teh 5000mah sem napisal, kot odgovor, ko se je pleomax par postov više spraševal ali bodo drugo leto prišli že 8-jederniki. :) Po zdravi kmečki pameti, več kot je jeder, več energije je potrebno, da se doseže enako avtonomijo naprave.. Se pravi da bodo nekako morali povečati baterije, že na One X, nevem če bo ob konstanti uporabi 1800mAh dovolj za cel dan (15ur+).

EDIT:Ja sedaj se bo vsako jedro manj "matralo" ko še ni toliko zahtevnih aplikacij, ki bi uporabljale 4jedra hkrati, ko pa bodo tako zahtevene aplikacije (recimo FIFA14 ali kaj podobnega :D) na trgu, pa nevem kako bo z odvajanjem toplote od 4-ih oz. 5-ih jeder.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GeForce ()

Morientes ::

Sem opazil, da so spet spremenili ceno telefona na mobisvetu, znižali. Za prodajalca piše neko podjetje.

SiMobil bo še letos dal ta telefon v ponudbo?
Za mobitel sploh ne bom govoril, tak gigant kot je mobitel in nima novih telefonov je sramota.

jmlina5 ::

ja sam baje mobitel še prej vse posebej stestira kak dela na njihovih omrežjih, pa še jih zaklepa ... do maja mislm da še ne bo.

Morientes ::

Ja sam to ne traja 3 mesece ali pač? Nesposobni?

SkyEye90 ::

Zaklepa? Noben telefon v paketih ni več zaklenjen. Edino dodajajo svoje aplikacije, ozadja, bližnjice in zaznamke. Verjetno traja, da pogruntajo kako to vdelat v sistem ;)

Morientes ::

Sodeč po tem prispevku od Mobitela so ga že stestirali in pohvalili.

http://tehnik.mobitel.si/sony-xperia-s-...

Se pravi bi moral biti v kratkem že na mobitelu.

ales85 ::

Za tole stran pa še nisem vedel, hvala!

zez ::

men je tale telefon tut zelo všeč in sm skoraj prepričan da ga vzamem. a mogoče kdo ve kaj bolj natančno kdaj naj bi prišel k simobilu. ker do zdaj so še vedno samo dogovoril da ga že nestrpno čakajo in da bodo obvestili ko bo... pa zdej teče že en mesec odkar so ga napovedal :)

Morientes ::

V Nemčiji in VB se že skoraj 3 mesece prodaja, pri nas pa samo na tušmobilu, pa še to 2 tedna ga imajo.
Žalost.

zez ::

no pa je tud k simobilu pršu dons. začuda z zelo (skoraj odlično) ceno v prosti prodaji za Slovenijo. glede na to da je 120 cenej, ko na uradni strani uvoznika in da ima isto ceno kot na mobisvetu. če bo na zalogi, bo naslednji teden zagotovo moj, škoda ker že ta petek in vikend nimam časa. ampak bom že počaku :D

Morientes ::

Res je, mamljivo. :)

ales85 ::

Mobitel pa še spi...

zez ::

aja, če ga že ima kdo, lahko napiše kako je. ker kot sm že napisu mene je ko sem gledu po internetu čist navdušu in sm skor prepričan da ga kupm, edin je pa še vedno najbolš slišat kakšno mnenje iz prve roke od nekoga, ki ga dnevno uporablja :)

Bor H ::

Včerej sem ga imel v roki in je konkretno velika zadeva, žal ga pa nisem mogu probat prižganega, ker so jih lih dobil v simobilovem centru. Baje pa se zraven ne dobi NFC čipov kot piše na GSM areni: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-r... Se pa dobi zravn torbica, tko da če so uni NFC tagi dovolj poceni to ni panike.

emmentalet ::

Kako je zdaj....
Zanimam se za nakup, pri tušu ga dobim za cca 180€?
Pačodločam se medtem in Galaxy Nexus...
Z temda bi dal za Nexusa 320pri si mobilu.....
vedno dilema ko kopujem nov tel....
Opcija je pa tudi Sensation....

Zgodovina sprememb…

pleomax ::

sensation ima manj rama kot ta dva,tako da bi ga jaz odpisal. NExus dobiva hitro nadgradnje,pa zagotovo bo še dolgo imel podporo,ima pa le 16 giga prostora in konec. Ni razširitvenega. PRi sonyu tudi ni,ampak tam mislim da je 32 že vgrajenega. pa pri sonyu je boljša kamera. Pri nexusu baterija naj ne bi zdržala preveč,pa še večji ekran ima kot xperia s. Ampak sony je pri nadgradnjah do zdaj bil precej bolj zadaj kot htc,samsung :/ OSebno se mi timescape ne dopade,googlov android brez vse navlake se mi zdi boljši pa tudi rama je potem več za uporabnika na voljo. Drugače,če mene vprašaš-precejšnje izenačenje teh telefonov. Razlika v ceni pa je precejšnja. Ali pa počakaš na sgs3,ki bo predstavljen 3.maja. jAz sem kljub temu sedaj kupil sgs2,ker nekako imam občutek,da telefoni zaenkrat še ne potrebujejo 4 jeder :)
Nikoli bada OS!!!!!
Danes je težko bit nor,ker je konkurenca enostavno prevelika :)

emmentalet ::

Ka 320€ je zgornja meja,večne dam+25€ naročnine...
Xperia je pri tušo full ugodna no, me pares skrbi nadgrajevanje...Ko so Samsungi imeli Froyo, je imela x10 še 1.6...takda ne vem....
Nagibam se na Nexusa, zarad hitrih updatov ter tr00 androida,ter za Xperio zarad cene....Xperia ima pa UI še najbolj modificiran od vseh znamk, zato kao tud počasnejši update al nekaj podobnega so bili izgovori....
Predvsem me zanima tudi, kaj je pri mobitelu v zraku da imajo tako drage telefone?!?!
Zdaj sem na Simobilu, sem zadovoljen...tuš mi veliko kdo ne priporoča,Mobitel ima pa baje infastrikturo najbolj poštimano, samo še zdaj hočejo imeti za s2 400€++...kr neki

Zgodovina sprememb…

Thunder wave ::

Sony se je po polomiji pri updatih X10 serije zelo popravil. Updati prihajajo redno in dokaj hitro, za ostalimi pa čisto nic ne zaostajajo. Trenutno se je začel roll-out updata na ICS za 2011 linijo telefonov. Samsungu je do sedaj uspelo updatat le GS2.

GeForce ::

Sedaj so se nekaj hvalili da bodo popravili sloves počasnih updateov. Sicer so najprej napovedali ICS za arc S, Neo V in Ray za začetek aprila, pa so ga potem prestavili na sredino aprila in so ga 13.4 tudi res izdali.
Sicer pa nevem kaj naj bi bilo pri Nexusu toliko boljše da bi ga vzel za 140€ več? Ok, ima Amoled zaslon, večji zaslon in update direktno of Googla, to pa je tudi vse. Xperia ima višji PPI (več pikslov na inč - boljša slika) in boljšo kamero. Baterije so itak pri vseh enak "drek", tako da ti ostane le še odločitev med velik zaslon vs. boljša kamera.

EDIT:Me je že Thunderwave prehitel. Predlagal bi ti še da si pogledaš oba vmesnika (navaden android ICS in Sonyjev UI), da vidiš kateri ti je lepši/bolj uporaben/...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GeForce ()

emmentalet ::

Ja...Xperia S za 170€ pri tušu je noooro dobra cena:))
Sem pa vesel glede updatov no, res vesel....
Mogoče ve kdo, komu naj zatežim da mi pove, če se bo Xperia pojavla tud pri simobilu?
Nerad, bi šel na tuš...ne vem no, slišim več negativne kritike kot jo premorejo moja ušesa.....

Zgodovina sprememb…

emmentalet ::

pri si mobilu je 250€...ne vem al so jo danes dodali, ali pa sem bil slep prej celi dan ko sem gledal ponudbo....

Morientes ::

Bil v eni od poslovalnic v soboto, pa je rekel da bo za prodajo šele v torek, mogoče v kaki večji poslovalnici ( glavni ) je naprodaj že danes.

250€ si gledal M Zate + Mini Plus (prenos podatkov)?
Sam telefon, brez vezave je 485€ kot je že Aljaž P napisal nekaj postov višje.

Thunder wave ::

Ravo danes je prišel ICS update za mojo Xperio Arc S, kupljeno na simobilu. It works like a charm. :D

zez ::

oj :) evo jst sm že dobil xperio s in sm zaenkrat super zadovoljen :D bom pa mal napisu kako se mi zdi enkrat ta tedn k bom imeu mal več časa. zaenkrat pa se mi vsekakor zdi vredna nakupa :)

@Thunder wave po pravš da dela ics super :), a so tut kej izgled spremenil, ga bol približal tem novim sony-em al ostaja enak?

Thunder wave ::

Launcher je enak kot pri Xperii S, tudi nekatere.aplikacije so posodobljene. Skratka super. V kratkem bom dodal tudi kak screenshot.

puffs ::

Hm kako pa upgrejdaš to Thunder? Men reče da ni posodobitev čeprav mam gor 2.3.4 or sth. Je treba na čarunalnik prklopt verjetn?

Morientes ::

Ja s PC Companionom je treba nadgradit.

Škoda da ni za mojega Arca, bo treba počakat do Maja/Junij. :(

emmentalet ::

Ma..grem nsaleden tednopo Xperio pa bo kar bo, če me bo pa je**t začela z počasnim delovanjem ko bo gor xxx aplikacij jo pa zamenjam in nikoli več ne pomislim na Sony....Custom roomi odpadejo, ne vem...sem imel wildfire, in tile custom kao roomi so bli tak zbugani da je kar glava pekla, totalen fail po celi črti....

Zgodovina sprememb…

GeForce ::

Tanovi ICS na 2011 Xperiah je vsaj meni super. Baterija zdrži malenkost dlje, in pa še lepše izgleda vse skupaj. :)

@emmentalet - Ne vem kako je na Xperiji S, ampak na arc S imaš že ob nakupu naloženih precej neuporabnih aplikacij, ki upočasnjujejo delovanje (sicer ne veliko, ampak se pozna), ampak jih enostavno odstraniš (rabiš pa root, kar ti je verjetno znano glede na to da si se ukvarjal s custom ROMi na Wildfireju) in viola, imaš super telefon s super stock ROMom, ki je super hiter. :)

emmentalet ::

Ja no....rootal bi že ja, da se rešim razne navlake....Ne vem kak ima Sony, sam pri HTCju nisi smel kar vse povprek brisat, določene aplikacije nisi smel tikat.....
Bo treba naredit domačo nalogo, in malo prebrat xda, po zelooooooooo dolgem času:D

Zgodovina sprememb…

emmentalet ::

Ok...defenetivno bomo rootali:D
Pravkar prebral, da lahko bootloader relockaš, in tako dobiš uradne popravke, kot ICS.....
Ker prej, če govorim za enlo leto nazaj in HTCjem, če si enkrat rootal, si nisi mogle več uradnih androidov flashat, skozi si moral potem custom robo gor metat....ki pa ni bla preveč vredu....

SLO_Matej ::

emmentalet je izjavil:

Ma..grem nsaleden tednopo Xperio pa bo kar bo, če me bo pa je**t začela z počasnim delovanjem ko bo gor xxx aplikacij jo pa zamenjam in nikoli več ne pomislim na Sony....Custom roomi odpadejo, ne vem...sem imel wildfire, in tile custom kao roomi so bli tak zbugani da je kar glava pekla, totalen fail po celi črti....

Potemtakem preizkusi Windows Phone. Pri nas lahko izbiraš med naslednjimi: Omnia W, Lumia 800 (Mobitel, Si.mobil) in Lumia 710 (Mobitel, Si.mobil). ;)

GeForce ::

emmentalet je izjavil:

Ja no....rootal bi že ja, da se rešim razne navlake....Ne vem kak ima Sony, sam pri HTCju nisi smel kar vse povprek brisat, določene aplikacije nisi smel tikat.....
Bo treba naredit domačo nalogo, in malo prebrat xda, po zelooooooooo dolgem času:D

Ja tudi tukaj ne smeš ravno vsega počistit, je pa kar precej tega -livieware manager, kitajska tipkovnica, razni weather widgeti, 3D kamera,...
Sicer lahko dobiš uradni ICS in druge popravke tudi z odklenjenim bootloaderjem (Flashtool dela čudeže :D), vendar ne preko PC Companiona, ker ti lahko bricka telefon (sicer se ga da po nekem postopku še vseeno rešiti, ni pa najbolj prijetno). Jaz sem bootloader zaklenil in odklenil že 3-4× in vedno deluje brez kakršnihkoli problemov.

@Matej - A si ti zaposlen pri Windows Slovenija, ko v vsaki temi reklamiraš WP7 telefone? Saj vem da so vredu, ampak če človek hoče kupiti trenutno enega top Android telefonov, verjetno že ve zakaj hoče androida in ne WP7 oz. iphone,... :|

SLO_Matej ::

GeForce je izjavil:

@Matej - A si ti zaposlen pri Windows Slovenija, ko v vsaki temi reklamiraš WP7 telefone? Saj vem da so vredu, ampak če človek hoče kupiti trenutno enega top Android telefonov, verjetno že ve zakaj hoče androida in ne WP7 oz. iphone,... :|

No, podjetje Windows Slovenija niti ne obstaja. Pa tudi pri MS-ju nisem zaposlen, ne. Pač predlagam kar je dobro. Zdelo se mi je, da oseba išče telefon, ki že iz škatle deluje odlično in je brez prednameščene svinjarije. Sicer pa se da vse aplikacije na WP-ju enostavno odstraniti. Dobil sem tudi občutek, da se mu ne ljubi stalno ukvarjati s telefonom, da bi ta vsaj približno dobro deloval (custom ROM-i itd.).

emmentalet ::

Ma gre se zato, da telefon mora dve leti dobro delovat....Zdaj je pa odvisno kako to posamezna podhetja zafurajo z svojimi prirejenimi androidi....
WP7...čisto možno da bi bil zadovoljen, samo Nokia je leta odzadi zdaj....če bi ti šli na ta OS pred leti, ne pa da so vztrajali pri svojem Symbianu, bi sedaj stvari bile drugačne...Saj ima verjetno ql telefone, sam meni je android všeč, edino kar mu manjka je garmin hehe...
Ja...zdaj pa resno, Tuš je dobil 4 jedernega Htc one X za enak denar kot Xperio....sama procesorka moč mi je gladka, saj po testih ni bašneki full oh in sploh hitrejši htc, Xperia ima celo hitrejši brskalnik, pa še nima ICS....+ tega imaSony bolšo kamero...
dilema je zdaj pa takšna, da bom jutri šel na pivo, in nato v trgovino, bigbang ali simobil center, pa sprobal Xperio&htc one....Kateri mi bo imel bolj všečen uporabniški vmesnik, tega bom vzel....ja, potem pa spijem še enga, da se ogrejem ker je fuzbal jut3 hehe:D:D

Zgodovina sprememb…

puffs ::

Če se boš odločal po uporabniškem vmesniku napovedujem da bo Sony pogrnil >:D je pa res da HTC ui-ja ne poznam. Napiši kako si se odločil na koncu, me res zanima.

šernk ::

Saj ima verjetno ql telefone, sam meni je android všeč, edino kar mu manjka je garmin hehe...


popolnoma OK nadomestilo najdeš v obliki iGO, le 3x doslej ga uporabljal, 2x sem sicer zaradi nenavajenosti na GPS napačno zavil (popolnoma moja krivda...če ne bi gledal na GPS bi šel prav), vendar vedno me pripelje do cilja, mape imajo pa itak praktično vsi iste.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

puffs ::

Thunder wave je izjavil:

Ravo danes je prišel ICS update za mojo Xperio Arc S, kupljeno na simobilu. It works like a charm. :D


No it doesnt ;( prej je vse smooth delal zdej pa šteka ko scrollam med screeni. Sm vedla da bi morala pustit na mir tko sm šla pa upgrejdat ko sm prebrala tvoj post. Pa tok grdo zgleda vse, never thought i'd say this ampak sonyev dizajn je bil 10x lepši (predvidevam da si kle niso dajal dela s kšnim skinom čez in je dost pure android grafika). And there's no way back :'(:'(:'(

Morientes ::

emmentalet je izjavil:


Ja...zdaj pa resno, Tuš je dobil 4 jedernega Htc one X za enak denar kot Xperio....


Kako za isti denar? SiMobil
Cena telefona HTC One X brez vezave: 629
Cena telefona Sony Xperia S brez vezave: 485 €.

144€ Razlike.

Tuš
559,00 EUR v redni prodaji in paketu BREZ Xperia S
636,00 EUR v redni prodaji in paketu BREZ HTC One X

77EUR Razlike.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Morientes ()

emmentalet ::

puffs je izjavil:

Thunder wave je izjavil:

Ravo danes je prišel ICS update za mojo Xperio Arc S, kupljeno na simobilu. It works like a charm. :D


No it doesnt ;( prej je vse smooth delal zdej pa šteka ko scrollam med screeni. Sm vedla da bi morala pustit na mir tko sm šla pa upgrejdat ko sm prebrala tvoj post. Pa tok grdo zgleda vse, never thought i'd say this ampak sonyev dizajn je bil 10x lepši (predvidevam da si kle niso dajal dela s kšnim skinom čez in je dost pure android grafika). And there's no way back :'(:'(:'(


Ja draga....
Pejd na Xda forum in preberi, in rootaj....če ti ni, sem pa prepričan da zna to kakšen tvoj kolega:D
Morientes :
Hja no....ne gledam jaz brez vezave itd...gledam na to, da bo naročnina cca 25€...
za tuš...
Sony: Mingl12+Opcija 12 naročnina 24€, telefon 169€
Htc: Mingl12+Opcija 16 naročnina 28€, telefon 149€
Tistih 4€ več pri naročnini je zanemraljivih, saj dobim tud več prenosa podatkov za to....

Pri simobilu je pa kar velika razlika v ceni, je telefon 360EUR + 24EUR....Nekam preveč....

Hja...dobri telefoni so res lahko pceni že....Pred 2 letom, z takšno naročnino nisi mogel kaj prida gledat top telefone....vsaj pri SiMobilu ne,mo, še zdaj ima določene modela drage, napram tuša....Mobitel je pa itak klasa zase...
Nekaj me še zanima, Tuš avtomatsko prekljaplja med svojim signalom in signalom Mobitela? In je vse zastojn, če imaš takšen paket razen prenos podatkov? Zanima me, če se da naredit kao roaming varjanto, da pač če se ne poveže na specifično omrežje, v tem primeru Mobitel? Oz..da se poveče, le da prenos podatkov ne dela??
Ker nekega stalnega nadzora ko imaš telefon v žepu pač nimaš...Zdaj ne vem,če zgoraj napisano drži, nekje na forumo sem prebral da naj bi blo tak...

Zgodovina sprememb…

šernk ::

xperia x10 mini pro ima možnost izključtve prenosa podatkov v gostovanju, tako da rekel bi da imajo vsi androidi to zadevo. torej če nisi v domačem omrežju se ti ne poveže z netom.

arc S je tako pri simobilu kot mobitelu 270€ (osnovni paket), tako da ne vidim kje vi videte takšno razliko, ray je dobrih 10% ceneje pri simobilu....zanemarljivo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

emmentalet ::

Ja saj to....To je za tujino...
Ne vem zdaj, v primeru če se priklopi na domače omrežje, se pravi Mobitel, a se to šteje kot gostovanje in se ti roaming vklopi....

šernk ::

pomoje se šteje kot gostovanje, ker vsak mobitel ima določeno le eno domače omrežje, so pa to le ugibanja, naj pove nekdo ki uporablja v praksi.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Thunder wave ::

Meni ICS popolnoma lepo teče. Je pa res, da sem telefon rootal in odstranil nekatere aplikacije. Prvi dan paje tudi meni stekal, nato pa postane boljše. Kako to žal ne vem.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Rabljenega Mobitela - Pomoč

Oddelek: Mobilne tehnologije
193502 (3170) StajercSSS
»

Sony Xperia Z (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15339698 (27929) b787
»

Xperia S ali Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11225246 (21135) freesty
»

Sony Xperia S vs. Sony Xperia P

Oddelek: Mobilne tehnologije
346768 (5487) brutusss
»

Nakup novega mobitela, kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
449354 (7355) SLO_Matej

Več podobnih tem