» »

Kupovanje oblačil ?

Kupovanje oblačil ?

power12 ::

Živjo,

V roku 2 tednov se bom podal kupovat oblačila ( puloverje, par parov jeans hlač, kakšen flis jopo, itd.... ).
Zanima me kje v BTC-ju imajo ugodne poceni oblačila. Gledal sem že Hervis, ampak tam pri puloverju ne prideš pod 40 eurov. Torej kje imajo ta oblačila tm v območju do 30 eurov. :| Meni osebno se mi zdi butasto dajati za oblačila gore denarja .

Oziroma kje vi v BTC-ju kupujete oblačila, ki so vredna nakupa.

Ter ker kopujem oblačila 1 krat na 2 leti me zanima eno butasto vprašanje ampak vseeno, ko v neki trgovini kupite pulover in recimo hlače, ali greste s to vrečko v naslednjo trgovino ali to prej nesete v avto itd... :)) ker nekje naj nebi dovolili vstop v trgovino z drugim blagom ?
Vem da je butasto vprašanje ampak nakupovanje je moje največje sovraštvo >:D , ampak dve leti sta naokrog in je treba posodobit omaro :D
  • spremenil: power12 ()

Flea ::

Glede BTCja ne vem, ampak drugače pa... kar s to vrečko v druge trgovine, če maš račun, ti ne smejo nič gnjavit, če pa že, se pa obrneš, pa greš v drugo trgovino, kjer te bodo rade volje sprejeli.

izbrisiracun ::

Ponekod v tujini ti vrečke oblačil, ki jih prineseš s sabo, zalepijo skupaj(in je mir).

figula ::

Čeprav razprodaje čedalje bolj izgubljajo svoj pomen, je tale januarska kljub decembrskim popustom še kar močna napram poletni (dražji plašči, ki si jih je tako lažje privoščiti, ...)- zato nikar ne čakaj cca 2 tedna. Z vrečkami pa kar veselo naokrog, razen če jih bo kar naenkrat preveč in te bodo motile pri pomerjanju :)

power12 ::

Aha kul pol, samo da ne težijo. Ampak ja ta tedn bom šel ko en dan ne bom imel šihta, pa tud prsilt se morem da grem po nakupih ( čeprav mi je to eno izmed najbolj sovražnih del ;( , se tm med folkom stiskat pa prodajalke težijo ali vam kaj pomagam, pa čeprav jo odsloviš je tečna k muha 8-O ), jst res ne vem kaj punce vidijo v nakupih :)) . Ampak se bo že potrpel te 2-3 ure, bom kr tekel od trgovine do trgovine !

Če pa imate še kakšne ideje kere trgovine priporočate kr na dan z besedo !

blackbfm ::

Kakor vidim po trgovinah so popusti bolj tak tak, dobre stvari nikoli niso prav veliko znižane. Pa še ni nujno da dobiš primerno velikost. Tako da za tistih nekaj 10 eur prihranka nima smisla čakat razprodaje. Razen če ti gre za vsak evro.

Blinder ::

bogataši grejo v shopping ko so razprodaje mimo :)
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

bajsibajsi ::

Solidna alternativa Hervisu je Sport Direct v hali A. Precej bolj ugodne cene.

PacificBlue ::

V hali A lahk se pogledas v Tom Tailor. Niso sicer najbolj ugodni, ampak sedaj ko so razprodaje bos pa mogoce nasel kaj zase.
I’m out.
:3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7521852 (5949) Kvinta
»

Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )

5240436 (4201) balluf
»

aktivna oblačila (strani: 1 2 )

7620096 (11775) slomakita
»

Razprodaje: Shopping Spree na mrtvo!

383361 (2554) Ziga Dolhar

Več podobnih tem