Forum » Operacijski sistemi » Kako vidiim katere porte uporablja server?
Kako vidiim katere porte uporablja server?
pro549 ::
Imam linux router in bi od tam rad videl vse porte, ki jih uporabljajoračunalniki v mreži. A obstaja kakšen ukaz, da vidim katere porte uporabljajo drugi pc-ji v mreži?
PaJo ::
Ukaz ne, je pa en progrrm ki skenira porte na posameznem ip-ju v mrezi ali internetu, rece se mu pa nmap.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
na hitro sem pogledal in sem vidu da je tisto za x windows. a obstaja kaj podobnega za terminalsko delo?
PaJo ::
To je za terminalsko okno, zagotovo No obstaja tudi verzija za X-e, ampak jaz zmeraj uporabljam v termnalskem oknu.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
PaJo: thx
Mislim, da sem to rabil samo bom moral še mal preštudirat kako to deluje celotna mreža.
Mislim, da sem to rabil samo bom moral še mal preštudirat kako to deluje celotna mreža.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do oddaljenega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 3476 (3122) | mladec |
» | cmdOddelek: Pomoč in nasveti | 3460 (3145) | Jernej88_ |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1615 (1568) | Cokolesnik |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6274 (4930) | pro549 |
» | kako poslati sporočilo uporabnikom po mreži?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1299) | R-S-LoVe |