Forum » Pomoč in nasveti » partition table corrupted
partition table corrupted
rasta ::
S Ranish partiton manager sem uspel zafurat partiton table. Tako se mi zdaj z win boot diski (win2k repair, dos "format a:/s") sploh ne zboota (enostavno zmrzne). Z linux recovery pa mi javi kr eno napako in se resetira.
Na disku mam eno samo FAT extended LBA, notri je pa še ena linux extended, na njej pa logični pogon ext3, na katerem so podatki.
Zbootat sem uspel samo z partiton magic recovery disketam in tam mi javi eno samo "bad" particijo, ki je velikosti diska, edina opcija pa je format. Če formatiram, lahko še vedno kako dobim podatke nazaj (z unformat)?
Na netu pa sem našel tudi en program uneraser.exe, ki deluje na low level, žal pa samo za ntfs in fat patricije. Ostalo je pa vse plačljivo. (dol lahko potegneš samo nekoristen demo). A obstaja kje takšen program za linux particije?
Kako bi dobil podatke nazaj?
Na disku mam eno samo FAT extended LBA, notri je pa še ena linux extended, na njej pa logični pogon ext3, na katerem so podatki.
Zbootat sem uspel samo z partiton magic recovery disketam in tam mi javi eno samo "bad" particijo, ki je velikosti diska, edina opcija pa je format. Če formatiram, lahko še vedno kako dobim podatke nazaj (z unformat)?
Na netu pa sem našel tudi en program uneraser.exe, ki deluje na low level, žal pa samo za ntfs in fat patricije. Ostalo je pa vse plačljivo. (dol lahko potegneš samo nekoristen demo). A obstaja kje takšen program za linux particije?
Kako bi dobil podatke nazaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje sistemske particije WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5862 (3012) | Hanzi77 |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4022 (2926) | McMallar |
» | winxp in particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1125 (1075) | Alexius Heristalski |
» | Unformat particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2566 (2050) | Dante |
» | Particije!Oddelek: Pomoč in nasveti | 841 (743) | [t502] |