Forum » Pomoč in nasveti » Ehm se kermu klik ne dela?
Ehm se kermu klik ne dela?
nobodyelse ::
Ne stekam? Na racunalnku? why
edit: preverjam na 2eh razlicnih ip-jih
edit: preverjam na 2eh razlicnih ip-jih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nobodyelse ()
Highlag ::
Če datum ni pravi je lahko certifikat neveljaven, ker ima rok uporabe.
Mi je pred kratkim nekdo prinesel PC, češ, da ne more na gmail, pa je naložil vse možne brskalnike. SSL certifikat, ki je trenutno v uporabi leta 1990 pač ni veljaven. Tole bi bilo zelo podobno.
Mi je pred kratkim nekdo prinesel PC, češ, da ne more na gmail, pa je naložil vse možne brskalnike. SSL certifikat, ki je trenutno v uporabi leta 1990 pač ni veljaven. Tole bi bilo zelo podobno.
Never trust a computer you can't throw out a window
Looooooka ::
in certifikat ki ga mas?...mas kksn nlb certifikat pod private...in ce ja a je tudi tam datum pravilen oz ali pise, da je slucajno neveljaven(zna bit vec razlogov).
Never mind...nisem opazil odgovora :D
Never mind...nisem opazil odgovora :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9184 (6868) | mepa |
» | FB ne deluje - Firefox: "This connection is untrusted"Oddelek: Omrežja in internet | 1666 (1121) | solatko |
» | Nadaljevanje zgodbe Superfish-Lenovo kaže na resnejšo ranljivostOddelek: Novice / Varnost | 20169 (16484) | Glugy |
» | Uporabnikom za veljavnost certifikatov ni marOddelek: Novice / Varnost | 5044 (3685) | BlueRunner |