Forum » Loža » Kvaliteten frizerski salon z ugodno ceno?
Kvaliteten frizerski salon z ugodno ceno?
Wagner ::
Kot naslov pove me zanima, če ima kdo izkušnje z kakšnim dobrim in ugodnim frizerskim salonom v Ljubljani, kjer so ti zaposleni pripravljeni svetovati kakšna pričeska bi bila za tvoj tip obraza najboljša?
Hvala za info. Tale Pilus frizerski salon je izvrsten, resnično mi je všeč nova frizura pa še ugoden je, tako, da ga resnično priporočam!
T-h-o-r ::
metroseksualci commin
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
ja, zato ne rabiš globokih posvetov s frizerji, kakšen stil frizure je najbolj idelen za tvoj obraz, da boš izgledal anjbolj idealno in popolno
genesiss ::
Cut n go na Trubarjevi ima moško striženje za 7€.. čeprav jaz vedno plačam 8 pa še nekaj. Ne vem točno zakaj. Če bi jo vprašal kakšno frizuro mi priporoča bi si že kaj zmislila verjetno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
ja, zato ne rabiš globokih posvetov s frizerji, kakšen stil frizure je najbolj idelen za tvoj obraz, da boš izgledal anjbolj idealno in popolno
Maja sej u glavnm sem iskal pač ugodnega frizerja. Nekje pa sem prebral, da se najbolje določa frizura po obliki obraza. Samo, ko pa zdaj preberem napisano se pa resnično sliši smešno :)
Miha_T ::
Prid na gorenjsko. Tu se strižemo za 5€. Frizuro ti pa po "obliki obraza" itak povštr naredi.
A je v Lj res tako zakomplicirano življenje?
A je v Lj res tako zakomplicirano življenje?
obviously yes
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moški frizer v LJ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14435 (4695) | kuglvinkl |
» | Klasično moško striženje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10794 (3948) | Berserker |
» | kje v lj je najcenejši frizer (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29755 (10887) | Alamar |
» | Gel/žele za lase (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11516 (8969) | roccat |
» | moško striženje-časOddelek: Loža | 9873 (8361) | energetik |