» »

Problem pri novem računalniku

Problem pri novem računalniku

matter ::

Sosed je kupu nov računalnik:

Amd XP2200+
512 DDR Rama (mislm da 333)
Msi kt4 turbo (VIA KT 400)
Sblive
Winfast 4200 (agp8x, mislm da je 280)

Pa je nastal problem.

Ko sem prbo instaliru winXP mi je šel skozi celo instalacijo 2x??!! Ko je končal, je nameso da se boota v winxp kar še enkrat od začetka. Okej pol sem prišu not. Kar naenkrat se resetira in ne pride več v winse ampak je nek error v system32.

Pol sem mu dal gor WinME. Vse vredu poteka. Ko dam not Jokerja pa se mu kar monitor ugasne???! Potem pa ko stisnem enter pa se nazaj prižge in sem na namizju. Ko sem špilu Warcraft3 mu takoj ko mu naloži sobo javi error da ne more brati s pomnilnika(neki tazga). So se tut pojavljal BSOD ampak mislm da samo eden. Tko da je računalnik neuporaben.
Jest sumim da je zanič ram ampak če kdo ve kaj več plis help mi.

W win 98 pa samo vrže ven iz WC3 al pa recimo Aquanox.

Sydk ::

če bi jaz dobil vsakič samo 1 SIT ko sm naložil winXP bi se danes vozil okoli z mercedezom in v vsej tej moji karieri se mi še enkrat ni zgodilo da bi mi stekla inštalacija kar 2 x skozi?! ne vem kje si ga usral ampak nekje si ga moral, lahko pa malo tudi posumiš inštalacijski cd:)

ali3n ::

Probi RAM zamenjat...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

morphling1 ::

Dej preden začnete obtoževat hardware, lepo load fail safe dafaults v biosu naloži, pa potem probaj. Če deluje potem pametno optimiziraj bios tako da ti bi delalo, oz. da najdeš kje tiči težava. Si to sam sestavljal ?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bios ne zazna sata diska

Oddelek: Strojna oprema
323649 (3155) amigo_no1
»

Help!!! -ZACETNIK

Oddelek: Pomoč in nasveti
61041 (866) Meamoto
»