Forum » Strojna oprema » Tipkovnica v BIOS-u
Tipkovnica v BIOS-u
tomazek9 ::
Pozdravljeni!
Tipkovnico imam povezano na računalnik preko usb kabla. Takoj ko nažgem računalnik se mi še usb kako bi rekel ne prižge. Zato ne morem priti v Biose. Mi lahko kdo pove kako naj pridem v biose ali pa kako naj nastavim, da bo tipkovnica delala že ob samem zagonu računalnika.
Tipkovnico imam povezano na računalnik preko usb kabla. Takoj ko nažgem računalnik se mi še usb kako bi rekel ne prižge. Zato ne morem priti v Biose. Mi lahko kdo pove kako naj pridem v biose ali pa kako naj nastavim, da bo tipkovnica delala že ob samem zagonu računalnika.
Vklopljeno imam v prikluček na zadnji strani računalnika.. Tudi druge izhode imam zapolnjene in vidim, da se takrat nobena stvar še ne prižge (miška, zunanji disk...)
_koki_ ::
Priklop navadno tipkovnico in s tisto pejt v bios in nastav usb ps2 keyboard mouse legacy support na enabled, neki v tem smislu...
Hvala!
Sedaj sem prišel v bios. Moj problem pa je da nevem gesla za vstop v BIOS... Kje ga lahko izvem?
Sedaj sem prišel v bios. Moj problem pa je da nevem gesla za vstop v BIOS... Kje ga lahko izvem?
Kekec ::
Kakšen smisel bi bil potem imeti geslo ... tako kot je rekel zavajon pogledat v navodilo kako resetiraš geslo...
69charger ::
Lahko pa uporabiš Hirens BootCD KLIK ki lahko odstrani geslo z BIOSov.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon računalnika s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2908 (1541) | Terminathor |
» | Ne pridem v operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 2256 (2135) | sdamir |
» | Boot računalnika s tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 2225 (1553) | urby6300 |
» | widows xp formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1328) | solatko |
» | Vklop računalnika z določeno kombinacijo tipkOddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1117) | shadeX |