Forum » Loža » Pranje perila
Pranje perila
Simko ::
Božiček mi je prinesel eno posteljnino za postlo
No, in so me malo zanimale oznake, ki so narisane na izdelku. Tiste za pranje perila.
Kaj pomenijo? Trikotnik, pa tisti P v krogecu me zanimata, ostalo bolj ali manj vem
No, in so me malo zanimale oznake, ki so narisane na izdelku. Tiste za pranje perila.
Kaj pomenijo? Trikotnik, pa tisti P v krogecu me zanimata, ostalo bolj ali manj vem
the_unborn ::
trikotnik: dovoljeno kemicno ciscenje
p v krogcu: dovoljeno beljenje
da nebi mislu, da jest to obvladam, sem vprasal mamo, vendar ni 100%
p v krogcu: dovoljeno beljenje
da nebi mislu, da jest to obvladam, sem vprasal mamo, vendar ni 100%
Balandeque ::
P v krogcu: dovoljeno čistiti s perkloretanom monofloour-triklormetanom, triflour-trikloretanom, specialnimi bencini, ki destilirajo med 150 in 210 st. Celzija. Če je pod P-jem črtica, pa pomeni preprosto previdno čiščenje s kemičnimi sredstvi.. Heh, sem dec, ki je prat naučil tudi svojo življensko sopotnico - sicer pa imaš oznake razložene v vsaki enciklopediji, js jih grem recimo v Vsevednik pogledat...
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
SkIDiver ::
Balandeque blagor tvoji ženski drgač pa je zame pralni stroj višek tehnologije drugo pa znam brez panike. Celo srajce likam
M&M ::
Kaj smo tu na gospodinjskem krožku ali na Slo-Techu ???
P.S.: A mo kdo kak fajn recept za jabolčni zavitek ???
P.S.: A mo kdo kak fajn recept za jabolčni zavitek ???
M&M
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M&M ()
kuglvinkl ::
Ne, lahko ti pa zrihtam kakšen recept za štrudl.
Glede slikc pri pranju. Pred leti je bil govor o tehnologiji, ki bi denimo omogočala, da bi dal algoritmu izsek iz neke slike, progam bi ti pa našel celotno sliko. Torej, preskeniram ta listek, dam v "googla" in ven mi vrže povezave. Nice a?
Glede slikc pri pranju. Pred leti je bil govor o tehnologiji, ki bi denimo omogočala, da bi dal algoritmu izsek iz neke slike, progam bi ti pa našel celotno sliko. Torej, preskeniram ta listek, dam v "googla" in ven mi vrže povezave. Nice a?
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WLAN windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 579 (529) | Unknown_001 |
» | Kemična čistilnicaOddelek: Loža | 2701 (2293) | zee |
» | Čudni sestavni deli predalnikaOddelek: Loža | 1719 (1307) | fosil |
» | Nov Najdi.siOddelek: Loža | 2580 (1658) | recmajkemi |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 665 (643) | chittax |