Forum » Loža » Kaj si želite za božič/novo leto?
Kaj si želite za božič/novo leto?
BaRtMaN ::
Naslov teme je dokaj samoeksplanatoren.
Tukaj je moje želja: Tha Matrix Kick Ass Edition!
Tukaj je moje želja: Tha Matrix Kick Ass Edition!
Ziga Dolhar ::
The Complete Phantom of the Opera Suite, nekaj v tem stilu ;-).
Ali ustreznica s Čajkovskim v naslovu.
Bil sem priden. Čeprav Sergej ne misli tako . Hvala, Božiček.
Ali ustreznica s Čajkovskim v naslovu.
Bil sem priden. Čeprav Sergej ne misli tako . Hvala, Božiček.
msmiha ::
Kaj pa vem da bi bil zdrav drugo se tak vse da z pridnim delom naredit
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
msmiha ::
IceMan ti si že itaq ICE
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Matek ::
Ultimate Hitchhiker's Guide in čimbolj noro silvestrovanje. BaRtMaN, to boš ti dostavljal okrog al kaj?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
jRk0 ::
Za bozic bi si zelel en dober BlowJob™
pa zdravja in, da bi se skuter cimprej popravil. drugega mam skoraj polno rit:) (naprimer)
ceprav bi kak mamaplata™, proc in rami prisli tudi prav...
pa zdravja in, da bi se skuter cimprej popravil. drugega mam skoraj polno rit:) (naprimer)
ceprav bi kak mamaplata™, proc in rami prisli tudi prav...
You fuck up once, you loose two teeth.
ChiefThunder ::
smisel... če ni preveč.
ah, ne bodimo črnogledi... kaj nam pa manjka...
ah, ne bodimo črnogledi... kaj nam pa manjka...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Klemenn ::
jrko. to je pa tko k daš v 50ccm skuter 70 ccm bat :9
drgač pa jzst si želim da bi telekomovci prišli pred novim letom (če ne bodo bom nehal verjeti v božička in dedka mraza :) ) in mi namestili 4mbit adsl :)
drgač pa jzst si želim da bi telekomovci prišli pred novim letom (če ne bodo bom nehal verjeti v božička in dedka mraza :) ) in mi namestili 4mbit adsl :)
Matek ::
Jebediah, ne moreš verjeti v božička IN dedka mraza, ker je prvi skomercializiran Miklavž, ki so ga ustvarili kapitalisti, drugi pa je odgovor komunistov, sicer pa who cares
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
mmmato: who cares
drgač pa jrko..kaj si pa delal ...lol
drgač pa jrko..kaj si pa delal ...lol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
morphling1 ::
Jebediah, a tebe mal zeza izbira smilijev. LOL pa ne gre skupaj, sploh vidiš kaj počne zavija z očmi, tako kot jaz zdaj ob branju tvojega odgovora.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Tomi ::
Hm, to, da bi doma imel možnost ene poceni hitre linije (cena ADSL-ja je še vedno prevelika, raje bi imel kabel), pa recimo uspeh na faksu in veliko osebne sreče..
metrodusa.blogspot.com
jRk0 ::
heh, zaj sem se spomnil!
najlepse darilo bi blo, da bi blo pr meni mogoce adsl dobit al pa kabl napriemr:))
dream on baby
jebedaja:zaspan sem bil ko sem se domov pelal v petek ponoci:) pol sem pa skocil na eno njivo
najlepse darilo bi blo, da bi blo pr meni mogoce adsl dobit al pa kabl napriemr:))
dream on baby
jebedaja:zaspan sem bil ko sem se domov pelal v petek ponoci:) pol sem pa skocil na eno njivo
You fuck up once, you loose two teeth.
EnNorc ::
Letos imam pa samo eno majhno željo: da bi bil vsak dan božič oziroma novo leto ... ali pa kar oboje.
MadMax ::
Ali užitek ostane užitek, če traja? (by Freud)
Probaj vsak dan seksat po 8 ur, pa da te potem vidim
Probaj vsak dan seksat po 8 ur, pa da te potem vidim
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
EnNorc ::
MadMax:
OK, sej maš prov. Ampak bi blo pa zanimivo, če bi bil nekaj tednov(ne pa do konca časa) vsak dan praznik. Za tem bi si pa vzel še en dolg dopust, da bi se od vseh preživetih vragolij lahko odpočil.
OK, sej maš prov. Ampak bi blo pa zanimivo, če bi bil nekaj tednov(ne pa do konca časa) vsak dan praznik. Za tem bi si pa vzel še en dolg dopust, da bi se od vseh preživetih vragolij lahko odpočil.
undefined ::
> Jaz se bi zadovoljil z zdravjem.
Tr0n, se že staramo, ja. Imaš prav, tud na to bo treba počas začet mislit.
Tr0n, se že staramo, ja. Imaš prav, tud na to bo treba počas začet mislit.
BaRtMaN ::
BaRtMaN, to boš ti dostavljal okrog al kaj?
Ne, letos jaz potrebujem vas! [parodija na tisto humanitarno reklamo na TV]
IceIceBaby ::
Jaz bi tut sneg mel. VELIK snega, tko najmanj pol metra naj ga fukne pol pa naj bo 1 mesec pod nulo da se nebo stopil. Pa naj nič ne plužjo cest ker je to neki najbol fajnga po snegu vozit ker gre skos počez ...
Tehnike pa tega mam pa že poln kuxxac. Mogoče sam eno airport postajo da bom lahko brezzicno surfal po netu :)
Tehnike pa tega mam pa že poln kuxxac. Mogoče sam eno airport postajo da bom lahko brezzicno surfal po netu :)
Mercier ::
MadManMatoPa...dokler kaj nosita, verjamem v oba, oziroma vse tri.
...ne moreš verjeti v božička IN dedka mraza, ker je prvi skomercializiran Miklavž, ki so ga ustvarili kapitalisti, drugi pa je odgovor komunistov...
SkIDiver ::
Jz si pa želim, da bi dobil dve (beri 2) UTP mrežni kartici na PCI vodilu. V tem Novem mestu tud ene več ne morš dobit. Use prodal. Jebediah mislm, da boš mogu kmal dobit svoj adsl razen če si še vedno brez isdn-ja pol pa ne upat preveč. Aja pa še na muč velik snega. Tulk, da bi turn od Kapiteljske cerkve z grablam iskal
skidiver: jzst dobim adsl..okoli novega leta...glej gori malo prej!...4mbit...
drgač pa LOL :)
drgač pa LOL :)
Boeing ::
Meni je pa božiček svoje že prinesel... že zdavnaj... pa bolj ni mogu trofit
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Boeing ::
Tomi: tim dal jest zadevo... lol
drugače pa: ja
drugače pa: ja
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
Zheegec ::
Za bozic bi si zelel en dober BlowJob™
Agreed Pa še s tistim, ki je rekel da ne bi šli v NATO ne bi šli. Aja, moja "kulturna" (kir bedn izraz) plat si želi čimprej slišati The Golden Age Of The Grotesque -> by Marilyn Manson. Kapitalistična plat si je pa želela PC, pa letos ne bo nič s tem. Pa seveda še veliko sreče, zdravja, ljubezni
Matr, več kot polovico tega se gotov ne bo uresničilo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tomi ::
Boeing: saj je bilo napisano v narekovajih.. Lahko bi sicer rekel, da gre za presenečenje, imaš prav..
metrodusa.blogspot.com
malinavc ::
za nov let si želim, da bi folk začel pocen prodajat slot 1 plate, jst bi jih pa po nekak normalnih cenah lahk dilu naprej...hehe
drgač pa zdravja pa denarja!
drgač pa zdravja pa denarja!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
3LeR. ::
Rajš več sreče kot denarja. Pa ljubezni, ljubezni, sladke ljubezni.
pa seveda
pa seveda
SNEG!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 3LeR. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miklavž vs Božiček vs Dedek Mraz - December čas obdarovanjaOddelek: Loža | 3195 (2096) | A. Smith |
» | Božič in praznovanje tega praznika (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28864 (25771) | LitralSM |
» | Božiček, do kdaj ?Oddelek: Loža | 10294 (8463) | Ziga Dolhar |
» | Dedek mraz in b0žičekOddelek: Loža | 1695 (1125) | Jackass |
» | ZNANSTVENA OBRAVNAVA MOZNOSTI OBSTOJA BOZICKAOddelek: Loža | 3470 (2211) | krucymucy |