Forum » Pomoč in nasveti » gMail in spremembe
gMail in spremembe
Rokomah ::
Sem uporabnik poštnega odjemalca gMail že vrsto let. Sedaj se pripravljajo neke spremembe na izgledu gMailu, katere pa pri meni delujejo grafično slabše, kot stara predloga. Takšen posodobljen izgled bi naj bil čez čas standarden, jaz pa ne vem, kako in kaj naj naredim, da bo takšen sodobnejši izgled gMaila zame sprejemljiv.
Konkretno mi kaže grafične deformacije, kot opomba mi pa sporočajo, da naj popravim neke nastavitve v IE, bolj natančnega opisa pa ni.
Konkretno mi kaže grafične deformacije, kot opomba mi pa sporočajo, da naj popravim neke nastavitve v IE, bolj natančnega opisa pa ni.
Ericssony ::
Raje posodobi brskalnik ali pa ga zamenjaj za Google Chrome (priporočeno ) ali pa Firefox.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 5012 (1451) | markhenry |
» | Prvi kandidat za izid Windows 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30031 (23228) | MrStein |
» | Kaj in kdaj bo prinesel GdriveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6935 (4884) | buneech |
» | read www.google-analytics.com?!Oddelek: Slo-Tech | 2111 (1362) | Tody |
» | Konec brezplačnega GMAIL-a kot ga poznamo?Oddelek: Loža | 2373 (1543) | ABX |