» »

Privatni oblak domačega PCja?

Privatni oblak domačega PCja?

Pesimist ::

Zanimajo me če se že danes da domači oblak kompletnega domačega PCja nareti, kateri bo dostopen iz druge lokacije naprimer službe. Pogoj, je da se da z njim vse delati, kaj se da lokalno. Pognati video (IPTv,Divx,HD), igre, muziko..., vsaj z 30fps.
Pasovna širina internet povezave ni omejitev. Prej je omejitev moč client računalnika kater je le AMD x2 3800+ (windows 8), ter serverja Q9300 (3Ghz) Windows 7.

Na dan z predlogi.

Lonsarg ::

V bistvu to narediš že z raznimi remote desktop programi, samo razni DivX odpadejo, ker delajo stvari z kake 0.25FPS v 16bitni barvi.
Ne vem za noben softwer, ki bi zmogel 30FPS, čeprav teoretično bi to moralo lavfati, ne vem zakaj so trenutni remote desktop programi tko zanič spisani.

Pesimist ::

Sej jaz poznam dva. Logmein in Splashtop. Slednji je cleo zastojn in dela z 30fps, medtem ko logmein plačniški in dela z maybe 20fps, Samo sem upal, da še obstaja kaj bolšega, ker sta precej cpu intevzivna.
Nekaj kaj bi lahko kodek nastavo na mpeg2.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Tilen ::

Za video in mp3 postaviš kak Twonky server in streamaš na zelo enostaven način, dokler ne pride policija. Tudi HD.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RDP

Oddelek: Omrežja in internet
101031 (689) Pesimist
»

Remote connection "web browser share"?

Oddelek: Pomoč in nasveti
5581 (520) Pesimist
»

remote desktop za android tablico

Oddelek: Programska oprema
161910 (1335) urosz
»

ACTA in VPN, Remote desktop

Oddelek: Omrežja in internet
7822 (694) jype
»

Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5319613 (16189) poweroff

Več podobnih tem