Forum » Pomoč in nasveti » Privatni oblak domačega PCja?
Privatni oblak domačega PCja?
Pesimist ::
Zanimajo me če se že danes da domači oblak kompletnega domačega PCja nareti, kateri bo dostopen iz druge lokacije naprimer službe. Pogoj, je da se da z njim vse delati, kaj se da lokalno. Pognati video (IPTv,Divx,HD), igre, muziko..., vsaj z 30fps.
Pasovna širina internet povezave ni omejitev. Prej je omejitev moč client računalnika kater je le AMD x2 3800+ (windows 8), ter serverja Q9300 (3Ghz) Windows 7.
Na dan z predlogi.
Pasovna širina internet povezave ni omejitev. Prej je omejitev moč client računalnika kater je le AMD x2 3800+ (windows 8), ter serverja Q9300 (3Ghz) Windows 7.
Na dan z predlogi.
Lonsarg ::
V bistvu to narediš že z raznimi remote desktop programi, samo razni DivX odpadejo, ker delajo stvari z kake 0.25FPS v 16bitni barvi.
Ne vem za noben softwer, ki bi zmogel 30FPS, čeprav teoretično bi to moralo lavfati, ne vem zakaj so trenutni remote desktop programi tko zanič spisani.
Ne vem za noben softwer, ki bi zmogel 30FPS, čeprav teoretično bi to moralo lavfati, ne vem zakaj so trenutni remote desktop programi tko zanič spisani.
Pesimist ::
Sej jaz poznam dva. Logmein in Splashtop. Slednji je cleo zastojn in dela z 30fps, medtem ko logmein plačniški in dela z maybe 20fps, Samo sem upal, da še obstaja kaj bolšega, ker sta precej cpu intevzivna.
Nekaj kaj bi lahko kodek nastavo na mpeg2.
Nekaj kaj bi lahko kodek nastavo na mpeg2.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Tilen ::
Za video in mp3 postaviš kak Twonky server in streamaš na zelo enostaven način, dokler ne pride policija. Tudi HD.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RDPOddelek: Omrežja in internet | 1031 (689) | Pesimist |
» | Remote connection "web browser share"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 581 (520) | Pesimist |
» | remote desktop za android tablicoOddelek: Programska oprema | 1910 (1335) | urosz |
» | ACTA in VPN, Remote desktopOddelek: Omrežja in internet | 822 (694) | jype |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19613 (16189) | poweroff |