Forum » Omrežja in internet » Problem z brezzicno povezavo!
Problem z brezzicno povezavo!
matejkola ::
lp,
pred nekaj casa sem dobil router tomson in usb klucek za brezicno povezavo tp link 721n. Tisti od turnska mi je nastimal vse razn klucka
naredim vse prav namestim gonilnike potem pa ko bi moral poiskati povezavo
nevem katera povezava je pravilna, ker mi jih najde veliko od sosedov. Kako naj izvem, in potem se za geslo nevem kakšno je moje geslo, kako naj izvem? prosim za pomoč!
pred nekaj casa sem dobil router tomson in usb klucek za brezicno povezavo tp link 721n. Tisti od turnska mi je nastimal vse razn klucka
naredim vse prav namestim gonilnike potem pa ko bi moral poiskati povezavo
nevem katera povezava je pravilna, ker mi jih najde veliko od sosedov. Kako naj izvem, in potem se za geslo nevem kakšno je moje geslo, kako naj izvem? prosim za pomoč!
Pithlit ::
Katero omrežje ima najmočnejši signal?
Če to ne pomaga, si naredi seznam vseh omrežij. Potem svoj router izklopi in poglej katero omrežje manjka.
Če ti, za svoj router, ne veš kakšno je geslo ti pač ne moremo pomagat. Zresetiraj vse skup in na novo naštimaj (s tem rešiš tudi problem kater SSID je tvoj).
Če to ne pomaga, si naredi seznam vseh omrežij. Potem svoj router izklopi in poglej katero omrežje manjka.
Če ti, za svoj router, ne veš kakšno je geslo ti pač ne moremo pomagat. Zresetiraj vse skup in na novo naštimaj (s tem rešiš tudi problem kater SSID je tvoj).
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChromecastOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (591) | Peppi |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5247 (3653) | seba-beba |
» | V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5356 (4417) | Brane22 |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1882 (1647) | lali12 |
» | Namesto na svoj sem bil povezan na en drug routerOddelek: Omrežja in internet | 2266 (1442) | Spc |