Forum » Izdelava spletišč » Html 5 povečava določenega okna ob kliku
Html 5 povečava določenega okna ob kliku
i33a ::
Živjo, zadnje čase se ukvarjam z html5.
Izdelal sem(oz. jo še izdelujem) neko spletno stran pri kateri bi imam ob strani nek dokaj majhen div, v katerem naj bi bil prvotno samo text registracija. Ob kliku nanj, pa bi rad, da se tisto okno poveča, ter pomakne (vsaj približno) na sredino. Ob tem, pa naj bi se v oknu namesto besedila: registracija pokazal "obrazec" za registracijo.
Je že kdo delal kaj takega in bi mi znal pomagati?
Izdelal sem(oz. jo še izdelujem) neko spletno stran pri kateri bi imam ob strani nek dokaj majhen div, v katerem naj bi bil prvotno samo text registracija. Ob kliku nanj, pa bi rad, da se tisto okno poveča, ter pomakne (vsaj približno) na sredino. Ob tem, pa naj bi se v oknu namesto besedila: registracija pokazal "obrazec" za registracijo.
Je že kdo delal kaj takega in bi mi znal pomagati?
Gandalfar ::
Bolj low-level:
Tole rabis: http://api.jquery.com/animate/
Ugotovi kaksen css rabis za zacetno stanje in kaksen za koncno in potem z animate naredi, da se bo prvotni css prelelil v koncnega. Na koncnem koraku pa naredis se callback, da se ti forma pokaze.
Bojl prakticno:
Lahko si pa pogledas se kaksen 'lightbox' plugin, ki ti omogoca custom vsebino na koncu in ga preprosto vezes v svoj site.
Tole rabis: http://api.jquery.com/animate/
Ugotovi kaksen css rabis za zacetno stanje in kaksen za koncno in potem z animate naredi, da se bo prvotni css prelelil v koncnega. Na koncnem koraku pa naredis se callback, da se ti forma pokaze.
Bojl prakticno:
Lahko si pa pogledas se kaksen 'lightbox' plugin, ki ti omogoca custom vsebino na koncu in ga preprosto vezes v svoj site.
para! ::
Primer
Namesto append() uporabi ajax load() in formo naloži iz ločene datoteke.
Aja, to je jquery rešitev, če se to da s pure HTML5 pa ne vem.
lp
Namesto append() uporabi ajax load() in formo naloži iz ločene datoteke.
Aja, to je jquery rešitev, če se to da s pure HTML5 pa ne vem.
lp
Death before dishonor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para! ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5890 (3735) | DePalmo |
» | [HTML/CSS] Kako naprej?Oddelek: Programiranje | 2094 (1946) | smacker |
» | Prikaži več gumbOddelek: Programiranje | 3320 (2737) | MrBrdo |
» | FrameOddelek: Izdelava spletišč | 1772 (1500) | Mesar |
» | Chrome Web Store predstavljen, Chrome 9 novostiOddelek: Novice / Brskalniki | 13070 (11263) | PARTyZAN |