Forum » Pomoč in nasveti » ADSL bridge + wireless router
ADSL bridge + wireless router
nuclear ::
Prej sem imel modem v routing načinu, ter wireless access point.
Wireless je SysLink wrt54gl.
Nastavitve so takšne za routing:
Zanima me, kaj moram spremeniti, da bo wireless deloval? Zgoraj sem zdaj naštimal PPPoE v wirelessu in vpisal u in p za internet, vendar se ne morem povezati.
Thx
Wireless je SysLink wrt54gl.
Nastavitve so takšne za routing:
Zanima me, kaj moram spremeniti, da bo wireless deloval? Zgoraj sem zdaj naštimal PPPoE v wirelessu in vpisal u in p za internet, vendar se ne morem povezati.
Thx
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
zverina ::
Zdravo, jaz imam mal drugacen problem pa bom kr tu napisal.
Zakaj imam na domacem cp vredu povezavo(int dela vredi, torrente mi downloada z 1.1mb/s...) ko pa grem isto min na laptop ko je povezan z wifi pa mi naprimer isti totent downlowda z samo 100-150 kb/s, pa tud int dela velik bol posac.
(seveda na cp-ju prvo ugasnem utorrent, pa potem probam na laptopu)
ruter imam sicer zaklenjen tako da nevem kaj bi to bilo ker se to pojavlaja vsakih nekaj dni.
Hvala ze v naprej ce ve gdo odgovor. :)
Zakaj imam na domacem cp vredu povezavo(int dela vredi, torrente mi downloada z 1.1mb/s...) ko pa grem isto min na laptop ko je povezan z wifi pa mi naprimer isti totent downlowda z samo 100-150 kb/s, pa tud int dela velik bol posac.
(seveda na cp-ju prvo ugasnem utorrent, pa potem probam na laptopu)
ruter imam sicer zaklenjen tako da nevem kaj bi to bilo ker se to pojavlaja vsakih nekaj dni.
Hvala ze v naprej ce ve gdo odgovor. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3657 (1815) | zbrisan |
» | Težave - internetOddelek: Omrežja in internet | 1576 (1314) | megy |
» | ne morem pingat hosta, ki mu ruterjev DHCP dodeli IPOddelek: Omrežja in internet | 1797 (1744) | amigo_no1 |
» | [java] številaOddelek: Programiranje | 1281 (1151) | ta_pravi |
» | [C++] Optimizacija funkcije za izračun prafaktorjevOddelek: Programiranje | 2341 (2226) | Thomas |