Forum » Elektrotehnika in elektronika » adapter za naprave iz ZDA
adapter za naprave iz ZDA
insane ::
Pozdravljeni,
dobil sem HP touchpad iz ZDA brez potrebnega adapterja za polnjenje na našem omrežju ... Kje bi zadevo lahko kupil?
Me pa preseneča, da praktično ni možnosti polnjenja prek USB-ja (stvar gre zelo počasi in tudi ne napolni se niti do 50% v nobenem primeru)
hvala za pomoč
dobil sem HP touchpad iz ZDA brez potrebnega adapterja za polnjenje na našem omrežju ... Kje bi zadevo lahko kupil?
Me pa preseneča, da praktično ni možnosti polnjenja prek USB-ja (stvar gre zelo počasi in tudi ne napolni se niti do 50% v nobenem primeru)
hvala za pomoč
5er--> ::
Prepiši / slikaj kaj piše na napajalniku.
Če je gor nekaj v smislu "110V / 230V"
Pol rabiš samo fizičen pretvornik za naše omrežje in bo stvar delala.
V nasprotnem primeru pa rabiš še elektroniko, ki bo 230V spremenila v 110V.
Če je gor nekaj v smislu "110V / 230V"
Pol rabiš samo fizičen pretvornik za naše omrežje in bo stvar delala.
V nasprotnem primeru pa rabiš še elektroniko, ki bo 230V spremenila v 110V.
floyd1 ::
Kaj piše gor? Veliko teh zadev danes že dela na različnih napetostih in dokupiš samo tisti "vtikač" iz US na EU.
EDIT: Me je že 5er prehitel...
EDIT: Me je že 5er prehitel...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
floyd1 ::
Ja, ta ti bo delal tudi pri nas. Potrebuješ le adapter iz tistih dveh "USA palčk " na naš vtikač.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pretvornik napetosti 110-220 sesalecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1665 (1181) | ircr |
» | V EU enotni polnilci mobilnih telefonov čedalje bliže (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36825 (27608) | tonylee5566 |
» | Električni aparati iz ZDAOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1638 (1420) | erhaticd |
» | Kakšno omrežno napetost imajo v Ameriki?Oddelek: Loža | 2935 (2735) | glinik |
» | polnjenje mobitela v ameriki (110 V)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3606 (3285) | zlabo |