Forum » Zvok in slika » Stare uspesnice
Stare uspesnice
boko34 ::
Pozdravljeni.
Iscem uspesnice iz leta 89-90 disco muzike.Zanima me kje bi lahko dobil informacije,katere skupine so bile takrat na sceni.Zanima me obdobje,ko so se vrteli: KLF - 3 AM Eternal,C&C Music Factroy - Everybody Dance now,Dr.Alban - No coke... (ce se jih morda kdo spomni).Rabil bi ime kaksne kompilacije,da bi si preko coverja snel mp3-je.Ali pa ce ima kdo kaksno kaseto s tisto glasbo (ne vem ce so ze bili CD-ji takrat,mogoce vndar ne za vse smrtnike).
Hvala za pomoc.
Iscem uspesnice iz leta 89-90 disco muzike.Zanima me kje bi lahko dobil informacije,katere skupine so bile takrat na sceni.Zanima me obdobje,ko so se vrteli: KLF - 3 AM Eternal,C&C Music Factroy - Everybody Dance now,Dr.Alban - No coke... (ce se jih morda kdo spomni).Rabil bi ime kaksne kompilacije,da bi si preko coverja snel mp3-je.Ali pa ce ima kdo kaksno kaseto s tisto glasbo (ne vem ce so ze bili CD-ji takrat,mogoce vndar ne za vse smrtnike).
Hvala za pomoc.
BigHugo ::
Seveda so bili že takrat cd-ji, cena pa je bila približno ista, kot danes (pa še zaščiteni niso bili). Za muziko pa boš malo poGooglal.
LP BigHugo
vasquez ::
Nemški top 20 od leta 1960 naprej. Nemških je okoli 20% ostalo so svetovni hiti.
Disco Top 500, če te zanima ta zvrst glasbe.
Disco Top 500, če te zanima ta zvrst glasbe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 151359 (52) | Kurzweil |
» | Kateri ples je to?Oddelek: Sedem umetnosti | 3102 (1633) | leo876 |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 5251 (3633) | Spy |
» | Muska za ucenje standardnih plesovOddelek: Sedem umetnosti | 19941 (19501) | Zimavc |
» | Plesne šoleOddelek: Loža | 4330 (4287) | kixs |